sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 8 juni 2016

kärlek.

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt fin. 

Jag vet inte riktigt meningen bakom själva musikvideon, om det är ett samarbete med någon, eller så , men oavsett så berör den mig, 


den berör mig så mycket att jag har den på min springlista. för när det är tufft och jag inte orkar springa mer så brukar jag sätta på den här låten. inte för att det är tempo i den, utan för att jag får en sån pepp av själva känslan av texten <3 


tänk om ett samhälle kunde fungera på det här sättet? vad magiskt det skulle vara. och harmoniskt. 





så det här med positiva handlingar, det är något så oerhört fint med det.  fint men ovanligt, för vi människor är så bra på att berätta när vi INTE trivs, när vi stör oss på något, när vi tycker något är fult, eller när någon säger något dumt, det är sånt vi snackar om. 



jag kan fortfarande minnas en komplimang jag fick av en kvinna för flera år sedan, för den var så oväntad. 

jag var på krogen med ett sällskap och jag var nykter och körde den kvällen och jag och gänget stod och snackade och skrattade och jag delade väl med mig av olika saker, oavsett, så kommer det fram en kvinna och knackar mig på axeln och säger : 


" ursäkta om  jag stör, men jag har tjuvlyssnat lite på ert samtal och jag var bara tvungen att säga att du är en av dom härligaste människorna jag någonsin hört. vilken go tjej du verkar vara. fötterna på jorden och med riktigt skön humor, ville bara säga det, att du fick mig att le bruden : ) " 


ALLTSÅ <3 gulle. gjorde fanemej min dag alltså . så fint. 




en gång såg jag en gammal dam som verkade ha svårt för att komma ut ifrån parkeringen, så jag frågade om hon behövde hjälp, varpå hennes ratt inte hade styrservo, så hon orkade inte riktigt vrida så mycket, så det slutade med att jag körde. 

hennes tacksamhet <3 



på ett ålderdomshem som jag jobbade på så var en äldre herre ledsen för att han inte fick sjunga ( enligt han själv ) och då sjöng jag " du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du " och sen skrev jag ner texten och gav honom. han blev så lycklig. gick runt med denna lapp överallt. 

( en dag hade han försökt rymma för att köpa förlovningsringar  till mig men han kom inte så långt :P jag lovade att hälsa på honom men några dagar senare så somnade han in, men jag log i hjärtat av att veta att orden jag sjöng fick honom att le ( inte av min sångröst men av att jag sjöng :P :)  



en annan rolig sak jag minns är att jag hade tandställning i 3 år ( det var ju inte roligt, men ändå ) iaf. när jag tog bort den så gick det två år och en killkompis tittar på mig och säger : NÄMEN, HAR DU TAGIT BORT DIN TANDSTÄLLNING? VAD ROLIGT ! BLEV JU JÄTTEFINT JU . 


eh.. den har varit borta i 2 år och jag har skrattat varje dag, hur fan kan du ha missat det liksom :P :) 




när jag vågade ta mod till mig och verkligen berätta för min älskade farmor evy att jag älskade henne, så tittade hon på mig, tog min hand och så log hon och sa generat :  " jag tycker bra om dig också lilla vännen " :P naaaaaaw . 



alltså det här med vardagsromantik, vardagsbetraktelser, att säga det man tänker - som faktiskt är konkret och schyst såklart - det som gynnar någon annan liksom - det är magiskt och vackert . 


så jag hoppas att ni också kanske gillar denna låten och speciellt videon, för den gör iallafall mig oerhört glad , det är ett som är säkert.  


kramar. 

 
 
Nathalie

Nathalie

9 juni 2016 12:25

Jag älskar också såna där spontana positiva meningar och blir glad av när någon ler mot mig eller vinkar när jag stannat är dem vid ett övergångsställe. Blir alltid helt varm i kroppen :D
Massa kramar

http://nouw.se/naatly

sanna engström

9 juni 2016 13:10

Ja men eller hur så himla underbart ju puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:20

Tänkte jag skulle vara lite flitig, så jag började rensa handfatet.  alltså, HERREGUD vad äckligt.    Jag började med den där lille koppen som är under rören och bara där ville jag kaskadspy, men bet ihop.  ( har ändå en förtjusning av vidrig...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.


Skapa flashcards