sannaengstrom

Alla inlägg under maj 2016

Av sanna engström - 8 maj 2016 05:29

Ingen rolig dag igår alltså . Aj aj . Min fot gjorde började göra ont å svullna och till slut kunde ja knappt gå på den . Tårna kan jag inte vicka på heller . Fick tid på jourvårdcentral men där tyckte hon att jag skulle ta voltaren och hon kunde ju vicka på tårna åt mig ..... hahahaha . Ja herregud men idag känns det bättre ,får hoppas det håller i sig . Ha en fin dag puss å kram

ANNONS
Av sanna engström - 7 maj 2016 07:52

God morgon . Sömnen lyste med sin frånvaro men jag är glad ändå . Är på jobbet nu och har lite rast och det är redan 11 grader ute och klockan är inte ens 8. Hur skönt ? <3 bara längtar tills kl blir 2 så man kan komma ut och gå i detta vädret . Ska försöka tänka bort min ormrädsla och våga vara mer i skogen denna sommar . Ha det gott kramar

ANNONS

Sol

Av sanna engström - 6 maj 2016 23:01

Blev en promenad i kvällssolen ihop med fina emmelie . Får sån energi av henne <3
Har precis läst ut boken jag började på förut och nu ska jag blunda lite , sov så gott :)

Av sanna engström - 6 maj 2016 17:14

Fikade nyss med sebbe , så himla gott <3 vi var vid det där fiket vid biblioteket , perfekt ställe och skön uteservering . Dit måste vi gå igen alltså :)

Av sanna engström - 6 maj 2016 14:34

Har suttit och bara läst och njutit på balkongen nu , så gött . Körde skön musik på Spotify och började på en bra bok , krävs inte mö för att göra mig glad haha . Hinkat i mig en kanna kaffe också så att jag är pigg för kvällens promenad sen ;)

Av sanna engström - 6 maj 2016 12:05

Bror har ju flyttat till göta nu och idag var det så grymt fint väder så jag bestämde mig för att springa till honom . Klädde mig för varmt så höll på att dö typ men det gick bra . 3 km till honom och sen gick jag 3 km hem. Sitter på balkongen nu och pustar ut . Sen får det bli en dusch för i eftermiddag ska jag fika med <3 och sen ikväll ska jag träffa en vän för lite tjöt och promenad . Imorgon börjar jag jobba igen , denna ledigheten sa bara swisch alltså haha . Njut av värmen allihopa puss och kram

Av sanna engström - 5 maj 2016 08:48

Riktigt trevligt igår . Spelade kubb / fotboll / grillade och lyssnade på musik och bara hade det allmänt gött . Kul att hänga med kollegorna :) kom hem vid 22.30 och sovit som en gud , och vaknar till riktigt härligt väder och en ledig dag . Så göttans .

Av sanna engström - 4 maj 2016 12:13

Så , då var jag färdig för att strax bege mig emot limmared för att ha lite förfest hos en kompis , sen börjar grillningen kl 16. Vilket jäkla pangväder vi fick . Underbart ju .

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se