sannaengstrom

Alla inlägg under maj 2016

.

Av sanna engström - 28 maj 2016 08:11

God morgon . Hade en riktigt mysig dag med mamma igår, och nu är jag på jobbet och har lite rast. Känns gött att jobba extra idag och imorgon . Önskar er alla en fin helg :)

ANNONS
Av sanna engström - 26 maj 2016 18:45

Hej , har haft en riktigt skön dag. Tvättat och druckit massa kaffe och lyssnat på poddar och handlat med sebbe en sväng och nu är vi på väg till timmele för att hämta sebbes bil som varit inne för uppfräschning.
Fick även sms att jag kan jobba 2 dagar i helgen , gött woop woooop .
Imorgon ska jag hänga en sväng med mor tuta , mysigt <3 Ha en go fredag allihopa .

ANNONS

.

Av sanna engström - 25 maj 2016 12:24

Godmorgon . Nu är man ledig i 6 dagar . Denna period har gått riktigt fort . Startar dagen med en riktigt god smoothie och lite kaffe , härligt härligt <3 kram

Av sanna engström - 24 maj 2016 19:19

Idag har jag lyssnat på kroppen och bara vilat . Skönt det också . Lyssnat på en riktigt bra dokumentär i P1 , druckit massa kaffe och bara myst med Sebbe . En natt kvar att jobba sen ledig 6 dar igen . Gud vad fort tiden går :) kram

Av sanna engström - 23 maj 2016 20:30

Jag är ju så smart . Hållt igång sen 08 imorses och haft sån energi och mått kanon . Nu , nu däremot kom dippen . Tröttheten . Känslan av att vilja sova liksom. Nej men då ska man ju köra 4 mil för att jobba 8h .. och jag vet ju detta men det e ju så lätt att va efterklok haha . Kommer bli en lååååååång natt , speciellt nu när inte radion funkar på bruket . Får tjöta hål i hövvet på kollegorna istället ;)

Av sanna engström - 23 maj 2016 18:51

Påminnelse till mig själv och även alla andra:


GLÖM ICKE SOLSKYDDET NU I SOMMAR.

bilderna nedan är ifrån min resa till tunisien, där jag varje dag hade smörjt mig med bravur, solskyddsfaktor 50 och låg i skuggan.. tills sista dagen då jag tänkte : äsch, jag pressar på lite, hur jävla farligt kan det vara? så jag sket i att smörja mig, tog istället en sån där hawai tropic oil ...... och la mig i solen.... helt plötsligt hör jag hur några norrmän börjar säga till varandra " OJ, HAR NI SETT DEN DÄR TJEJEN DÄR BORTA? DET SER INTE BRA UT " och så pekar dom emot mig.. och jag säger : eh, vad menar ni?

då berättar dom om mina blåsor/bubblor ... jag hade alltså inte märkt av något....  men jävlar vad jag tog mig till skuggan snabbt och på med aleovera och sen en tunika, men sen såg det ju för jävligt ut. läkaren sa att jag hade fått 2.a gradens brännskada, och jag fick även på brösten ( men den bilden besparar jag er ) men än idag måste  jag vara noga med att smörja mig. brände mig i facet också.

farligt det där med sol alltså.  


så ja, skydda er för bövelen.

         
         


   

Av sanna engström - 23 maj 2016 17:35

Hade sån energi så ville inte vila utan tog mig till gymmet och sprang 2 km och sen 5 minuter promenad på lutning 15.

Har insett det att det aldrig handlar om längden i träning , att det faktiskt duger att köra 15 minuter här och där . Hellre det än ingenting .

Förut kände jag mest ANTINGEN SPRINGER JAG EN MIL ELLER SÅ GÖR JAG INGENTING ... HAHA . Och då blev det ju typ aldrig nått .men fan vad bra jag mår av att få svettas korta stunder . Underbart .

Puss och kram

Av sanna engström - 23 maj 2016 14:04

Underbar start på dagen , sovit helt ok och sen träffat mathilda och Marie och sen promenerat med katten och hunden innan jag åkte hem och nu har jag cyklat 4 km och ska ta en iskall ..... dusch ... haha ska jobba natt . ;)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se