sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 23 maj 2016

skydda er.

Av sanna engström - 23 maj 2016 18:51

Påminnelse till mig själv och även alla andra:


GLÖM ICKE SOLSKYDDET NU I SOMMAR.

bilderna nedan är ifrån min resa till tunisien, där jag varje dag hade smörjt mig med bravur, solskyddsfaktor 50 och låg i skuggan.. tills sista dagen då jag tänkte : äsch, jag pressar på lite, hur jävla farligt kan det vara? så jag sket i att smörja mig, tog istället en sån där hawai tropic oil ...... och la mig i solen.... helt plötsligt hör jag hur några norrmän börjar säga till varandra " OJ, HAR NI SETT DEN DÄR TJEJEN DÄR BORTA? DET SER INTE BRA UT " och så pekar dom emot mig.. och jag säger : eh, vad menar ni?

då berättar dom om mina blåsor/bubblor ... jag hade alltså inte märkt av något....  men jävlar vad jag tog mig till skuggan snabbt och på med aleovera och sen en tunika, men sen såg det ju för jävligt ut. läkaren sa att jag hade fått 2.a gradens brännskada, och jag fick även på brösten ( men den bilden besparar jag er ) men än idag måste  jag vara noga med att smörja mig. brände mig i facet också.

farligt det där med sol alltså.  


så ja, skydda er för bövelen.

         
         


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se