sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 16 maj 2016

Vikt-igt .

Av sanna engström - 16 maj 2016 20:17

Ska vara ärlig,

det är lite tufft just nu. Eller det har varit tufft en lång period, gällande min syn på mig själv/kroppen/orken. 

 

Det är svårt att hantera det faktum att man har satt sig i den där sitsen som man lovade att aldrig hamna i igen.  Vissa dagar kan jag koka av ilska, självhat, irritation och jag går runt och viskar tyst för mig själv att NOLL KARAKTÄR är mitt andranamn, hej hej liksom. Jag har haft den där kliande offerkoftan på mig väldigt länge och medvetet valt att sätta mig själv i skiten. Förut, om jag tex åt en bulle, så nöjde jag mig med det, men den senaste tiden har jag ändrat det tänket till det deppiga :" jaja, dagen är ju ändå  förstörd så kan ju käka 19 st till - typ :P " 

 

Alltså det är så tröttsamt att göra sig själv besviken. Många kanske tror att det är jobbigt att göra sin omgivning/familj ledsen/oroliga , och det är det ju också såklart, men om dom bara visste vad som snurrade i min skalle.... och saken är ju den att det kan dom inte. ingen annan kan veta hur det känns att vara just mig, förutom jag.  

 

och jag hittade en gammal text jag skrev när jag hade gått ner 25 kg 2014 ( har nu gått upp 22 kg av dom....) 

 

 

DÅ, (innan viktnedgång )

 

Ingen energi, ont överallt , huvudvärk ofta, ville vila mest jämt , åt hämtmat ofta, drack mycket läsk, åt massa skräp, skav mellan låren, andfådd av att ens bara gå , enorma prickar(invändig acne) i armhålorna, svettig jämt , kunde aldrig sminka mig, hade jämt svarta kläder för jag svettades å ville inte att det skulle synas, aldrig tighta kläder, aldrig kläder som jag ville ha - bara dom som fanns i min storlek, ledsen, orkeslös , missunsam, dålig självkänsla, vägrade möta folks blickar , gick hängigt, hade alla ursäkter i världen, såg ingen framtid . 

Nu; 

STOLTHET, rak i ryggen , springer 1 mil , inga skavsår/bölder/prickar /bristningar , tror på mig själv och har en enorm livslust. Slutat med ursäkterna och börjat jobba . Slutat banta, slutat med pulver , börjat ha balans och harmoni. Nu lever jag verkligen " 

 

 

 

JAG VILL BARA SKRIKA RAKT UT. varför lät jag mig själv förfalla så när jag läser "nu"-texten och får tillbaka alla sköna minnen, hur enkelt det var att andas, hur roligt det var att känna ork, att inte ha ont. 

 

 

nu är det som att jag kan ha skrivit "då"-texten IDAG, fattar ni? blir så trött. 

men iallafall, jag har äntligen fått tillbaka suget för träning och jäklar vad jag saknat det. 

jag ser på mina gamla bilder ifrån tiden då jag tränade som mest, och börjar LE av hur stark och lycklig jag ser ut, och nu känns det bara peppande att kolla bakåt, förut gjorde det bara ont, 

men nu ska jag försöka tänka att YES, jag har gjort detta förut, jag vet hur jag ska gå tillväga, jag vet att jag kan och jag vet att jag orkar. 

 

så här kommer lite peppfoton på mig från när jag tränade som mest den tiden: 

 

               

 

 

 

mitt mål är inte att gå ner till en specifik siffra, utan mitt mål är att känna att jag orkar med vardagen igen. att jag inte ska KÄNNA min vikt. jag vet att den kan bära mig, det har den gjort förut, och nu är det upp till bevis igen helt enkelt. 

 

ska fan köra en mia törnblom och säga/skriva bra saker om mig själv varje dag. 

 

kan börja nu: 

 

- jag är rolig 

-snäll 

-skön som individ 


och fantastiskt ödmjuk med för den delen :P om du går igenom ett helvete - fortsätt gå "  :) 

puss och kram. 

 

 

         

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emmelie

16 maj 2016 21:14

Du har gjort det förr och du gör det igen. Du är stark, målmedveten,konsekvent och du har ett driv andra skulle döda för.
Vill du, så kan du, då ska du. :)

sanna engström

16 maj 2016 22:13

Tack. Din pepp är fantastisk ! Älskar den och dig . Puss på dig .

 
Stamp-E

Stamp-E

17 maj 2016 07:36

mmmm jag hör dig... fakked app.... men nu vet du att du kan... vi kan... men mmmm.. swoosh säger det...

http://stamp-e.bloggplatsen.se

sanna engström

17 maj 2016 11:37

Ja men verkligen . Kramar till dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se