sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 28 februari 2016

Förkyld .

Av sanna engström - 28 februari 2016 12:04

Tror inte det lutar åt hörselgångsinflammation men i flera dagar har jag haft lock för öronen, näsan rinner och kittlas och jag nyser som en idiot. Skrämmer fan mig själv av mina nysattacker. Lite halsont och en känsla av att vara i en dimma . Mindre roligt .
Vaknade av att sebbe väckte mig och sa .gumman jag har cyklat en mil .
Jag: wow. Bra gubben .
Han: vad ska du hitta på idag ?

Då hör jag mig själv säga : jag ska existera .
Hahahaha .
Storslagna planer med andra ord .
Men ibland är det faktiskt ok att bara vara . Att bara andas.

Puss på er <3 :)

 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

29 februari 2016 06:05

ja det är nog mycket svårare att bara existera än att göra något hela tiden... märkligt... ha en fin dag och vecka. Kram

http://stamp-e.bloggplatsen.se

sanna engström

29 februari 2016 12:52

Ja men verkligen . Knepigt det där . Ha det gott kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se