sannaengstrom

Alla inlägg under oktober 2015

Av sanna engström - 5 oktober 2015 20:25

Sån fin dag . Jobbet gick fort , sen blev det en mysig promenad ihop med goa mathilda <3 efteråt pratade jag med en vän i telefon i en timme som jag inte pratat med på länge ,men alltid roligt när vi hörs för vi bara fortsätter som om att det var igår som vi hördes fast det kanske gått några månader haha <3

Nu på kvällen blev jag sögen på att springa lite och det va så gudomligt gött att springa i mörkret , åtminstone när jag inte funderade på om jag skulle bli skjuten våldtagen mördad eller knivhuggen . Det va alltså gudomligt gött -när jag kom hem -för det går inte att undgå vad som skrivs i nyheterna och självklart är man rädd men jag älskar att springa / promenera så jag tänker inte ge upp det . Kärleken ringde 3 ggr under löpningen och undra om ja va nära hem , haha så go <3 men ändå sjukt att det ska vara så .dagens samhälle gör mig ledsen rädd och mindre ödmjuk. Går ju inte lita på fölk längre . Men men , nog om rädsla för döden och annat kul , jag e stolt som orkade massa uppförsbackar och som aldrig stannade och himla tacksam att jag fick en dag till i detta liv ,lite så jag känner varje kväll när jag lägger mig . Älskar livet <3

Sitter och kollar på bästa Morgan alling nu som har ett program om mobbning . Så bra och viktigt program <3 va snälla emot varann . Puss å kram

ANNONS

.

Av sanna engström - 4 oktober 2015 18:09

Det är inte ens mörkt ute men jag har redan tönt massa ljus , nörd som man är haha.
Provade att baka lite kakor nyss. Ju mer jag tittar på dom desto mer skrattar jag . Kan liksom se en knytnäve som gör high five samt en groda . Haha . Men luktar gott gör det iallafall , men ska definitivt inte söka till hela sverige bakar. Haha

Sista bilden är inte min men jag önskar att den vore det . Finaste tatueringen jag skådat <3

ANNONS
Av sanna engström - 4 oktober 2015 14:30

Sprang direkt efter förmiddagsskiftet och slog mitt rekord på 3 km . 19 min 50 sekunder. Härligt . Skönt att se att orken blir bättre och bättre och att jag orkar ett högre tempo längre och längre :) nu hem å duscha kramar

Av sanna engström - 3 oktober 2015 13:37

Vi vaknade halv nio och fick en fixide om att städa köket .... haha herregud . Blev nästan som en flyttstödning. Rengjorde bakom spis och grejer haha . Sorterade alla lådor och skrubbade överallt . Puh. Vad smutsigt det va men så gött nu . Imorgon börjar jag jobba igen, tiden går fort när man har roligt :)

Av sanna engström - 2 oktober 2015 12:21

Riktigt skön start på den dagen. Tog mig till gymmet och sprang 2 km sen rodd 500 meter , sen hemma så blev det 5 km på cykeln och sen ett varv av 7 minutes appen. Visar några av övningarna som man ska göra , riktigt bra app som peppar och pushar . Kanon. Och 7 minuter har man ju oftast :)

Idag ska jag bara ta det lugnt med älsklingen , ska ha massa tända ljus och bara njuta av att jag e ledig tills söndag <3

Av sanna engström - 1 oktober 2015 10:09

Denna bilden alltså :) haha så jag idag :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se