sannaengstrom

Alla inlägg under oktober 2015

.

Av sanna engström - 23 oktober 2015 13:30

Blev en lugn promenad nyss för att dra in den krispiga höstluften i lungorna och även titta på alla vackra färger som naturen har att erbjuda . Mysigt . Ikväll vankas det biodejt med kärleken ! <3

ANNONS
Av sanna engström - 23 oktober 2015 13:27

Sverige har blivit ett kallt land . Skäms över att vara svensk . Dagligen är det skottlossningar våldtäkter mord och igår skolattacken. Nu för tiden är man glad när man vaknar för att man FÅR vakna upp till en ny morgon. Tryggheten är borta och känslan av maktlöshet är fanemej enorm. Vad hände med medmänsklighet/kärlek/respekt ? Idag när jag var och handlade så funkade inte kvinnans kort framför mig i kön , det hon skulle ha köpt skulle kosta 60 kr så jag frågade om det var ok om jag betalade det. Hon blev jätteglad och tjejen bakom mig frågade :känner ni varandra ? Jag :nej . Hon: och ändå kan du tänka dig att betala ? Vad fint gjort av dig . Och då sa jag :jo men när det sker så jävla mö skit här i sverige så kan man ju försöka göra någon glad iallafall<3 med det sagt så önskar jag er en vacker lugn och harmonisk helg där ni kramar era nära och kära <3

ANNONS
Av sanna engström - 22 oktober 2015 15:37

Började ledigheten med att tvätta och att åka och handla , blev precis klar med maten när älsklingen kom hem och han gjorde en tumme upp ;)

Vad röran består av ?
Jo en plockad grillad kyckling ( från Ica alltså hehe ) sen stekta championer kantareller cocktailtomater soltorkade tomater spenat. Sen i med en burk créme fraiche med smaken fetaost och soltorkade tomater och sist i med valfri pesto , idag blev det den röda. Sen till det blev det blomkålsmos . Bara koka hövve tills det blir mjukt och sen mixa med stavmixer och ha i lite mjölk smör citronpeppar salt mm . Suveränt gött .
Jag kan inte många rätter men dom få jag kan blir fan guld haha ;)

Av sanna engström - 21 oktober 2015 23:23

Sån fin dag idag . Vaknade av att sebbe väckte mig och hade köpt vackra blommor <3 då kan man inte bli annat än glad <3 Tack älskling . Sen så kollade vi på filmen dum dummare 2 och den var helt underbart störd. Haha . Åt lite rester av min lasagne och bara hade det gött . Nu sitter jag på jobbet och har rast och åh vad jag ska njuta av min ledighet som startar halv sex imorgon . Önskar er en fin fortsättning på veckan kramar

.

Av sanna engström - 21 oktober 2015 03:55

Bjöd sambon och en vän på lasagne igår eftermiddag . Så mysigt . Och sen fick min vän för sig att vi skulle sortera garderoberna , vilket jag och sebbe tänkt göra i ett år men aldrig fått tummen ur till haha . Så på en timme hade vi sorterar massvis ,vikt alla handdukar ,gått upp till vinden med onödiga saker och sen fick hon en hel kasse kläder som jag inte längre ville ha ,plus en matlåda med lasagne såklart haha . Så smidigt att hjälpa varann . Fick tvättat 7 maskiner också , toppen :) nu sitter jag på skiftet och har rast , är relativt pigg för att ha sovit lite , bara en natt kvar sen ledig 6 dar igen . Tiden går fort . Snart är man 50 . :)

.

Av sanna engström - 19 oktober 2015 23:36

Igår efter flygresan där jag inte sov en sekund så kom jag hem till Sebbe och jag tog en dusch , vi käkade och började kolla på en film . Vid 3 tog jag en sömntablett för jag var så oerhört trött eftersom jag varit vaken i över ett dygn ... Vanligtvis kickar en tablett in efter 3 h men denna tog en halvtimme så jag skojar fan inte när jag säger att jag slocknade 15;30 och vaknade idag 9;30 hahahaha herregud . Va bara att fixa i ordning sig och sen åka och jobba .


Det första jag möts av är en person på jobbet som hånflinar och säger

" men du är ju inte ens brun ju ?? Va inte du i Palma "

och jag avskyr folk som skall säga så , plus att jag var övertrött så jag fick ett litet minimalistiskt psykbryt och skällde ut honom och sa

"vad får du ut av att säga en sån sak ? Hatar fan såna som dig. Slog till och med vad med familjen med orden ; undrar vilken idiot det kommer bli som först kläcker ut sig en sån sak , och där vann du . Grattis .
Han ; men du är ju inte brun . Solade du inget ? Fick du ingen fönsterplats och så garva han igen . Och jag bara " va där för att hälsa på min bror , packade inte ens bikini. Så be om ursäkt för en onödig kommentar nu ! Och då bad han om ursäkt och jag sa tack och la till att jag måste gå för att jag skulle sola ....

Alltså inte min snyggaste debatt men ändå . Jag vågade ryta ifrån iaf . Vanligtvis brukar jag le lite och säga hahahahaahahaha men idag orkade jag inte det .

Avskyr när folk ska va så dryga i sina kommentarer och det händer ganska ofta ,så tröttsamt .

Iaf. Nu skall Albinon sova lite .
Puss och kram ;)

Av sanna engström - 17 oktober 2015 21:20

Sista dagen . Vi har gått omkring som galningar i palma idag och bara myst . Blev "lite " käk på Hard Rock förut . Herregud vad himmelskt gött . Nu sitter vi på terassen I väntan på att dra till flyget som går 06 . Vill träffa sebbe såklart men annars vill man ju fan inte hem haha . Veckan har gått så fort men samtidigt har vi hunnit med så mycket så jag är verkligen nöjd <3 saknar bror redan fast han sitter emot mig för jag vet ju inte när vi ses igen <3

Av sanna engström - 16 oktober 2015 19:13

Inte nyttigaste veckan i mitt liv men en av dom goaste kan jag lova haha :) <3

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se