sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2015

. Bio och skräck

Av sanna engström - 24 oktober 2015 00:48

Varit en sån fin kväll . Älsklingen hade bokat bio utan att säga vilken film och jag höll alla tummar jag hade på att det inte skulle vara någon action/rymd/fantasy-film. Samtidigt som jag var jätteglad över att han överraskar såklart .

Höll däremot tummarna på att det kanske skulle kunna vara den mysiga filmen The intern som visats på reklam ett tag och som jag velat se sen dess. Däremot insåg jag att det inte borde vara den för sebbe avskyr drama och romantiska filmer .

Vad valde han för film nu då ? Jo .

The intern .
<3 haha fina sambon . Tror han gillade den mer än han ville erkänna haha och samtidigt så fint att han valde en film ifrån vad jag tycker om och inte bara han <3

Vi käkade popcorn och myste och sen åkte vi hem och satte igång en skräckfilm och drack en öl .
Jag lovar er , denna skräckfilm var fanemej otäck. Jag skrek så högt så jag var förvånad över att grannarna inte ringt polisen ( dålig stil ) men jävlar vad bra den var .
Nu ska jag ta en cigg och sen gå och lägga mig . Imorgon ska sebbe överraska med en middag på något ställe i stan , spännande <3
Må gott kramar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se