sannaengstrom

Alla inlägg under september 2015

Av sanna engström - 13 september 2015 11:54

Direkt efter jobbet igår så blev det lite löpning . Så skönt att springa av sig innan man ska sova . Men låg och läste en deckare till halv två haha . Älskar att läsa deckare :)
Så mysigt att vara hemma bland brorsan och mamma å pappa . Ska snart iväg och jobba igen men imorgon är jag ledig hela dagen ( ska jobba natt ) så då får det bli mer häng med bror <3 hoppas er helg varit fin .

ANNONS
Av sanna engström - 12 september 2015 04:26

Så då har vi varit på Landvetter nu och hämtat hem brorsan <3 som jag saknat honom . Så kul att ses igen :) <3

Men nu är jag trött , sov ju inget igår natt och inget idag på eftermiddagen och nu är det strax morgon och ja börjar jobba kl 2 idag så ska knyta mig , eller "gå och ta min Mats ur skolan " som päronen säger haha .

Brorsan har fan längre hår än mig nu .
Finare också för den delen.
Den jäkeln :)

Och fatta hur glad diesel blev. Den lyckan alltså . <3

ANNONS
Av sanna engström - 12 september 2015 02:01

Bjussar på lite foton som jag så ödmjukt stulit från nätet . Vissa är humor och andra är mer kloka haha :)

Av sanna engström - 11 september 2015 19:22

Hittade en bild från början på augusti .

- 7 kg sen dess. Tror håret vägde 3 kg hehe :) så kul och skönt att det äntligen är på väg neråt . Under 3-siffrigt iallafall. Som jag längtat <3

Av sanna engström - 11 september 2015 19:11

Önskar jag er <3 själv jobbar jag men ska försöka ha trevligt ändå haha kramar

Av sanna engström - 11 september 2015 07:06

Första koppen på jobbrasten och det första jag ser när jag ska ta en klunk är en stor jävla fluga . Haha det går bra nu ... Huvudvärken är lättare nu ,himla skönt .
Är ändå pigg för att ha sovit noll och inte druckit något kaffe . Haha :)

Av sanna engström - 11 september 2015 05:34

Katastrofal natt . Sov ingenting . Huvudvärk till tusen , kräktes i ren frustration 4e gången jag stod i duschen ( enda stället som lindrade huvudvärken ) att låta vattnet trycka mot huvudet . Hostattack utan dess like och skavsår under brösten av löpningen.

Men nu är jag bättre och ska strax stämpla in på jobbet . Måste nog dricka mer vatten än vad jag gör .
Over and out .

Av sanna engström - 10 september 2015 18:19

Sovit helt ok inatt och sen har jobbet gått bra , så efter lite kaffe hos mamma så blev jag så jävla löpsugen och sa till mig själv " idag fixar du milen utan att stanna och roligt ska du ha "
Och vad gjorde jag ? Jo jag fixade milen utan att stanna men roligt hade jag fan inte haha . Däremot en nära dödenupplevelse ... När jag sprang vid vägkanten vid 27an så kom en lastbil emot mig och jag hann tänka ; snubbla inte nu vad du nu än gör ... Vad gör jag ? Jo snubblar och håller på att ramla ut framför lastbilen som körde i 90 men hann som tur va få tillbaka balansen och tänkte puuuuh det va nära ögat ... Då kommer nästa bil och jag snubblar till igen ( springer inåt med fötterna så ganska lätt hänt + lösgrus vid vägkanten och himla smalt ) men återigen klarade jag mig så då tänkte jag ; yes. Fan vad gött det är att leva . Haha .

Kom hem nyss så ska ta en dusch och sen vila . Ha en fin dag allihopa <3

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se