sannaengstrom

Alla inlägg under september 2015

.

Av sanna engström - 27 september 2015 15:27

Vaknade nyss. Drömt om larm /jobb /pip och fel sort på flaskorna . Jätteroligt .
Haha nä men ibland har man en stressig period ,ibland inte . Bara att bita ihop <3

Nu blir det kaffe puss

ANNONS

.

Av sanna engström - 27 september 2015 06:57

Kom nyss hem från jobbet . Mår inget vidare . Ont i hela kroppen , hjärnan hänger inte med , förvirrad och stressad så att jag gråtit 4 ggr i natt . Mycket att tänka på och mycket att göra , så himla stressigt. Speciellt när jag inte känner mig duktig ,jag gör så gott jag kan och ingen klagar men den där rösten i hjärnan som viskar " men hur kunde du missa det ?Inte fatta det ? Varför gjorde du så och inte si ? " mm. Jag är helt färdig .
Tur man har fina kollegor som stöttar och hjälper och ser hur jag mår <3 bara att ta djupa andetag och fortsätta kämpa ,men nu ska jag hoppa i säng . En natt kvar sen ledig 6 dar .

ANNONS
Av sanna engström - 26 september 2015 15:46

<3

Av sanna engström - 26 september 2015 15:31

Åh idag fick jag äntligen träffa fina Frida igen. Den tjejen alltså <3 har så roligt ihop med henne , galet vad instagram kan lyckas ibland haha . Underbart ;) fikade på ett härligt ställe i Ulricehamn och sen shoppade vi . Jag fick äntligen tag i en ny träningsjacka som jag letat efter länge , sen hittade jag 2 hösttröjor och en mysig halsduk och även en supersöt ljusslinga. Så vacker .
Nu håller jag på att tvätta och ska försöka vila lite innan nattskiftet . Gårdagen var riktigt jobbig och jag va helt färdig när jag kom hem, men det är smällar man får ta. Sebbe va så gullig som masserade mina fötter , bästa sambon <3

Av sanna engström - 24 september 2015 23:39

Arbetet gick helt ok och benen kändes pigga, gymmet var tomt så jag körde på med min musik.

sprang mitt snabbaste hittils på 2 km. 13 min 10 sekunde. och med det snabbaste hittils så menar jag med min nya vikt-referens,haha. vill inte ens tänka på hur snabbt jag har spungit den förut. haha.


iaf, på vägen  hem så låg jag bakom en lastbil och tänkte först köra om, men så sa något inom mig: nej, gör inte det. det är tryggare att ligga bakom...... precis när jag tänkt den tanken så kommer en bil bakom mig med blåljus och kör om och minuten senare är jag fast i en kö i 30 minuter. då visar det sig att en personbil smällt med en älg precis utanför länghem.


det gick en person och informerade alla oss om  hur läget var, att bilisten verkade leva,att älgen var död, att mer hjälp väntades och att föraren måste klippas ur bilen.

inte sett något mer än det, men hoppas innerligt att föraren är ok, älgen skiter jag i. så otäckt att köra på 27an, för det är så minimalt med viltstängsel och så ofta viltolyckor / dödsfall. och där kör man varje dag.


kändes nästan som ödet att jag valde att dels träna efter jobbet och sen inte köra om den där lastbilen,

puh. ska fortsätta att köra som en tönt, dvs lagligt och smart. det är ett som är säkert.


va rädda om varandra och ha inte bråttom <3.

Av sanna engström - 24 september 2015 15:23

Hängt med lurven en sväng innan jobbet . Han är ju bara så himla fin. Vikten går stadigt neråt också , så härligt .
Funderar på om jag ska gymma efter jobbet ikväll ,beror på om det är tomt i lokalen. Vill ju köra min egen musik på högsta nivån ,så jävla skönt att springa då haha :)

Ha en fin dag allihopa <3

Av sanna engström - 21 september 2015 14:10

Gick riktigt fort idag , blir alltid så när man jobbar extra , dagen bara swishar förbi . Underbart . Blev 2 km löpning direkt efter skiftet ,så härligt. Så glad att jag längtar efter träning :)

.

Av sanna engström - 21 september 2015 07:15

Igår ringde dom från jobbet och undrade om ja kunde jobba extra imorgon . Sa självklart ja nu när jag har min nya bil som jag så gärna vill åka med hela tiden haha . E helt kär i den.
:)

Va inte lika segt att gå upp i morses när jag visste att automat och rumpvärme väntade haha .

Igår gick jag en skön runda med mina favoriter. Är så mysigt att gå runt picke .

Idag blir det lugnt ,ska fortsätta jobba nu ,ha en fin dag allihopa <3

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se