sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 24 september 2015

obehagligt.

Av sanna engström - 24 september 2015 23:39

Arbetet gick helt ok och benen kändes pigga, gymmet var tomt så jag körde på med min musik.

sprang mitt snabbaste hittils på 2 km. 13 min 10 sekunde. och med det snabbaste hittils så menar jag med min nya vikt-referens,haha. vill inte ens tänka på hur snabbt jag har spungit den förut. haha.


iaf, på vägen  hem så låg jag bakom en lastbil och tänkte först köra om, men så sa något inom mig: nej, gör inte det. det är tryggare att ligga bakom...... precis när jag tänkt den tanken så kommer en bil bakom mig med blåljus och kör om och minuten senare är jag fast i en kö i 30 minuter. då visar det sig att en personbil smällt med en älg precis utanför länghem.


det gick en person och informerade alla oss om  hur läget var, att bilisten verkade leva,att älgen var död, att mer hjälp väntades och att föraren måste klippas ur bilen.

inte sett något mer än det, men hoppas innerligt att föraren är ok, älgen skiter jag i. så otäckt att köra på 27an, för det är så minimalt med viltstängsel och så ofta viltolyckor / dödsfall. och där kör man varje dag.


kändes nästan som ödet att jag valde att dels träna efter jobbet och sen inte köra om den där lastbilen,

puh. ska fortsätta att köra som en tönt, dvs lagligt och smart. det är ett som är säkert.


va rädda om varandra och ha inte bråttom <3 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

25 september 2015 06:42

word sistá

http://stamp-e.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se