sannaengstrom

Alla inlägg under augusti 2015

Av sanna engström - 9 augusti 2015 05:22

Börjar strax jobba , 4 dagars ledighet gick fort. Har hängt med vänner ,vart på Liseberg och bara haft det allmänt gött :)
Hoppas eran helg varit bra :)

ANNONS
Av sanna engström - 3 augusti 2015 13:32

Haft full rulle idag haha , skulle göra kanelbullar till jobbet tänkte jag men det sket sig med bravur . Fick inte fanskapet till att funka . Gaaaah . Så gjorde en snabb kaka istället som jag tänkte bju på .

Sen har jag varit och hjälpt en vän med ett ärende och sen gjort massa matlådor med blomkålsmos broccoli och köttfärssås. Blev suveränt .

Nu är det tvättning som gäller , sen vila, sen ut med en vän på promenad innan det är dags att jobba natt . Ha en fin måndag ;)

ANNONS
Av sanna engström - 2 augusti 2015 13:24

;) nu ska jag in och jobba . Ha en fin söndag allihopa :)

Av sanna engström - 2 augusti 2015 13:22

Vad drömmar kan vara fina ibland . För flera år sedan när farmor precis hade somnat in så drömde jag att hon kom till mig och hon såg ut precis som hon gjorde när hon var frisk . Jag minns att hon klappade mig på kinden och jag sa "men farmor ,du är ju död . Är du rädd ? Och hon sa med ett leende : nej då lilla vän , allting är bra och jag har träffat farfar och alla dom andra "sen vaknade jag och jag har burit med mig den där sista minnesbilden av drömmen och det har betytt mycket . Sen dess har jag aldrig drömt om henne , förutom nu i natt .
Drömde att hon låg i min säng och sov ,så jag kröp ner bredvid henne och viskade farmor ??? Och hon vaknade och höll om mig och viskade lilla vännen .. så låg jag där och bara kände hennes värme .
Sen vakna jag med ett leende .
Fina farmor Evy , jag saknar dej .
Tack för besöket <3

Av sanna engström - 1 augusti 2015 13:22

Igår var det festival i Ulricehamn och jag mötte upp Frida och hennes vänner . Så goa tjejer . Hade riktigt roligt . Zara larsson var helt otroligt bra live <3 men nu är det jobb som gäller , ha en fin helg :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se