sannaengstrom

Alla inlägg under augusti 2015

Av sanna engström - 12 augusti 2015 09:17

Aj . Haha men känns kanon med denna brutala träningsvärk . Saknat den .

Började dagen med 8 km cykling ,strax blir det en dusch och sen iväg för att handla mat och sen hem till länghem en snabbis för att dricka kaffe med mamma och sen jobba .

Blir högrevsgryta idag , mums <3

ANNONS
Av sanna engström - 11 augusti 2015 23:09

Jobbet har gått så fort idag , timmarna Bara flög förbi , krånglade en del och mycket spring blev det . Så jag kände direkt när jag kom hem att jag lika väl kunde cykla av mig den sista energin innan jag tar en dusch och en kopp tee före läggdags .

Blev 5 km , och trots att det inte är mö så e det tillräckligt för att jag ska svettas haha .

Natti natti .

Ps. Blivit en del steg idag (och då är ingen cykling diträknad ) trött men nöjd :)

ANNONS
Av sanna engström - 11 augusti 2015 11:42

Mina ben nu alltså . Helt färdig haha.
Valde att cykla på min motionscykel och det blev 1.3 mil . Helt slut .
Nu dusch sen jobb .

Av sanna engström - 11 augusti 2015 10:51

Fick sovmorgon och sen drog jag ut på en skön morgonpromenad som jag varvade med lite intervall . Hittade Annika norlins sommarprat som va fantastiskt sällskap .

Ha en fin dag <3

Av sanna engström - 10 augusti 2015 21:34

Dags för skräckfilm med sambon <3
Mysigt . Och en aning obehagligt ;)

Av sanna engström - 10 augusti 2015 20:01

Slutade jobbet 2 men kom hem typ 19:00 .
Inte för att jag varit på jobbet så länge Tack och lov haha utan för att ja vart hos min läkare ,sen fixat pass på polisen ( såg ut som en lycklig massmördare haha) och sen gått en skön runda med mina vänner och därefter hängt hemma hos dom och druckit kaffe. Direkt efter det blev det en sväng till patricia å mysa med henne och nu har jag placerat röva i soffan för denna kväll och kollar olika youtubevideos med sebbe och garvar. Vi har dock olika favoriter. Jag älskar att visa klipp på folk som sjunger bra medan sebbe vill visa folk som äter stark mat haha ;)

Har tänt ljus och tagit en dusch och ska bara njuta av att veta att jag har sovmorgon imorgon. Woho :)

Ha en fin kväll <3

Av sanna engström - 10 augusti 2015 05:23

Så kul igår . Jag och patricia bestämde oss för att gå ut och gå , sen joggade vi lite och sen körde vi 10 ggr snabb löpning uppför en jobbig backe . Vi kunde knappt prata när vi var färdiga haha . Behöver verkligen få upp konditionen men det där var en bra början iaf . Sen gjorde vi utfall och andra grejer i olika backar .

Idag blir det jobb till två sen fixa pass och sen ut och gå. Längtar redan . Skönt att ha den känslan <3

Ha en fin dag allihopa .

Av sanna engström - 9 augusti 2015 15:00

106 ?Yes .
Sant. Tyvärr 


Det skall bli mindre .
Med bravur . Fick en utmaning av min bror nu som lät rolig så nu jäklar haha Mitt "problem " är att jag inte ser 106 kg när jag ser mig själv i spegeln . Tror typ att jag väger 90 . 


Skönt på ett sätt men idiotiskt på ett annat. Dags att vakna haha :) 


Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se