sannaengstrom

Alla inlägg under augusti 2015

-

Av sanna engström - 24 augusti 2015 15:34

Äntligen börjar det rulla neråt .
Minus på vågen och plus i själen . Tackar mig själv som kämpar på :) så skönt att ha all energi <3

ANNONS
Av sanna engström - 24 augusti 2015 06:15

Nattskiftet gick toppen att jobba så jag orkade att springa 3 km . Blev bästa hittills ( med nya mått mätt ,mitt bästa någonsin när jag vägde 85 va 17 min haha ) men nu blev det 20 min 4 sekunder . Och för det är jag nöjd :)

ANNONS
Av sanna engström - 23 augusti 2015 14:56

Sov så gött och vaknade tolv . Himla skönt .

Idag har jag hängt med patricia och myst ,älsklingen har bakat bröd och håller på med ärtsoppa . Mums .

Sen har vi städat och fixat här hemma så svetten bara rinner på mig . Får bli en iskall dusch strax . Sen iväg och jobba natt :)

Härlig dag :)

Av sanna engström - 23 augusti 2015 00:20

Så skönt att jag orkade springa direkt efter jobbet . Bättrade tiden också . 3 km på 21 minuter . Gött .

Något som är mindre gött är att biljäveln började krångla igen på vägen hem . Dock ett annat fel . Så irriterande . Får lämna in skiten . Men men nu ska jag sova och drömma om att jag blir rik å kan köpa en toppenbra bil <3

Av sanna engström - 22 augusti 2015 19:52

Irritationen la sig något när personen som parkerat mitt emot oss vänligt frågade om hjälp var på väg , och jag sa att min sambo var inne och köpte startkablar som han förmodligen ville strypa sin sambo med haha , då säger snubben :äsch det är lugnt ,jag hjälper er . Jobbar på Volvo och sånt här händer hela tiden så va inte arg på dig själv .

Jag frågade om jag fick krama honom och det fick jag .

Två hjältar idag . Han och sen sebbe som faktiskt aldrig ströp mig utan kramade mig också <3

Haha :)

Alltid lär man sig något nytt iaf :)

Av sanna engström - 22 augusti 2015 11:50

Idag tar jag pris som mest dum i huvudet .
Orkar inte . Gaaaaaah .

Sebbe skulle handla och jag skulle vänta i bilen , det blev lite varmt så jag satte igång fläkten och tänkte inte alls på att batteriet dras av det .

Eller jag ska vara ärlig .
.jag visste inte att det drogs på batteriet eftersom jag är en värdelös kass människa när det kommer till bilar plus att det inte lyste något . Jag tar alltså priset .

Jag borde inte ens ha bil .

Och just nu har jag ju inte det och jag börjar jobba om 2 timmar och jag vill skjuta mig själv och sebbe är inne och köper startkablar samtidigt som jag tror han drömmer om att strypa mig med dom långsamt .


En mindre bra dag helt enkelt .
Over and out .

Av sanna engström - 21 augusti 2015 11:04

Haft en skön morgon där jag lyssnat på p1 , städat plockat diskat fixat frulle och kollat på dr Phil , snart ner för att hämta sista tvätten och sen iväg och jobba .

Älskar sista bilden . Det är något jag ska öva på .

Hörde på radion igår om en tjej som övade på att våga säga bara nej , när kassörskan frågade om hon ville ha kvitto, istället för nej tack .

Jag log samtidigt som jag kände igen mig i hennes bekymmer . Jag är alltid för snäll och orolig över att andra ska ta illa upp så jag ber jämt om ursäkt , typ "åh nej men tusen tack ändå , ha en fin dag "

Jag ska börja säga NEJ FÖR FAN.

eller nej ,inte så. Men nej .
Bara .

Inte förklara .
.haha :)

Av sanna engström - 20 augusti 2015 19:49

Direkt efter jobbet så va jag ute en sväng med lurven , sen kom en vän förbi på kaffe. Himla mysigt . Efter det drog jag till en polare jag inte sett på länge , så kul att ses igen <3 hängde på hennes fina altan och njöt av solen . Sen stack jag hem ,bytte om och drog till gymmet och sprang 3 km .

Mitt största dilemma idag när jag sprang var inte orken eller tröttheten utan rädslan för att skvätta svett på dom bredvid . Hahahaha herregud alltså . Jag svettas som en gnu och fick torka mig hela tiden ,så irriterande . Svettas som en galning på armarna också och dom rör man ju en hel del så just därför va jag rädd att dom jämte skulle få sig en dusch hahaha , stackarna . Men är man på ett gym så är man ,haha .

Nu blir det en lång kall dusch och sen sovmorgon . Fast jag ska upp tidigt och tvätta . Börjar dock inte jobba innan halv två så det känns skönt :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se