sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2015

Svettomanen

Av sanna engström - 20 augusti 2015 19:49

Direkt efter jobbet så va jag ute en sväng med lurven , sen kom en vän förbi på kaffe. Himla mysigt . Efter det drog jag till en polare jag inte sett på länge , så kul att ses igen <3 hängde på hennes fina altan och njöt av solen . Sen stack jag hem ,bytte om och drog till gymmet och sprang 3 km .

Mitt största dilemma idag när jag sprang var inte orken eller tröttheten utan rädslan för att skvätta svett på dom bredvid . Hahahaha herregud alltså . Jag svettas som en gnu och fick torka mig hela tiden ,så irriterande . Svettas som en galning på armarna också och dom rör man ju en hel del så just därför va jag rädd att dom jämte skulle få sig en dusch hahaha , stackarna . Men är man på ett gym så är man ,haha .

Nu blir det en lång kall dusch och sen sovmorgon . Fast jag ska upp tidigt och tvätta . Börjar dock inte jobba innan halv två så det känns skönt :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se