sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2015

Mat

Av sanna engström - 15 augusti 2015 17:21

Igår innan jobbet så käkade ju jag grillat och sen stack jag och jobbade natt . Äter inte på natten men brukar ta en frukt på sin höjd men hade ingen med mig men brukar äta frukost efter ett nattskift men imorses glömde ja helt bort det för jag va så trött så somnade som en stock .
.så idag när jag va med patricia i stan så sa jag att jag kände mig trött och yr och hon fråga när jag åt senast .

Döm om min förvåning när jag insåg att jag inte ätit innan 20:00 IGÅR KVÄLL? ???

Vi gick och köpte varsin sallad på viskan och den mättade brutalt . Min var den med lax , så god .

Och innan någon blir orolig : nej. Jag bantar inte . Jag fick bara en släng av alzheimers Light . Men mat älskar jag och kommer alltid älska så oroa er inte .

Puss på er / mätt och glad .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se