sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 15 juli 2015

haha

Av sanna engström - 15 juli 2015 13:24

måste bara berätta en lite rolig grej som hände i grebbestad.

jag stod i kön för att handla och framför mig står en kille i 40 årsåldern.


när jag blir rastlös ( LÅNG KÖ ) så biter jag på naglarna, och helt plötsligt hör jag hur denna mannen säger :

jaså jaså, hungrig eller?


jag: eh, va?


han: ja, du äter ju på dina fingrar. är du hungrig eller?


jag : eh, nej, oj, tänkte inte ens på att jag gjorde det.


han: haha, förlåt men jag brukar säga så till mina barn för då känner dom sig bortgjorda och slutar bita, för jag menar, det ser ju illa ut och du förstör dina fingrar , hoppas du inte tog illa upp men i framtiden när du biter på naglarna så kommer du att tänka på den där störda främlingen, och kanske sluta bita....HAHA  alltså jag dog av skratt. hur skön människa :P :) haha. har inte bitit sen dess. 


synd han inte såg mig med cigg/snus. undrar vilken utskällning jag hade fått då :P 


alltid kul att träffa doktor phil när man minst anar det :P :) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se