sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 15 juli 2015

kungen i hörnet, therese lindgren och frukt.

Av sanna engström - 15 juli 2015 13:09

 


mamma och pappa lärde ju oss detta spelet i grebbestad. och det är så himla roligt.

det bästa var att direkt när dom hade lärt oss det och vi skulle spela så vann jag hela skiten.

mamma och pappa bara kollade på mig och suckade och sa : jaja.... nybörjartur  :P


jag blev imponerad av mig själv för jag har ju fan dyskalkeli enligt mig själv, är kass på siffror och just i detta spelet så måste man vara med hela tiden och tänka och fundera och ha koll.


det heter ju kungen i hörnet, såg på det och ni blir fast . så himla skoj. jag och sebbe spelar det hela tiden nu :)på tal om ingenting så älskar jag färg. blir så glad av så lite. som en färgglad fruktkorg med allt möjligt.

det är ju inte som så att vi käkar citron och lime vid soffan, men det ser liksom fint ut. äpplen clementiner apelsiner och det blandat ser så mysigt ut på något sätt.


agda 87 har talat igen :P


 

om ni inte har något att göra så skulle jag tipsa er att  gå in på youtube och söka på therese lindgren.

hennes videos är så underbara så jag smäller av. hon varvar inlägg med massa sminktis, vardagshändelser, problem, tips, mm. och hon verkar vara en sån genuint go tjej. om hon hade bott i borås så hade jag definitivt bjudit henne på en fika. inte för att jag är en stalker utan för att jag tror vi hade haft riktigt kul ihop.
när jag tittar på hennes videos så känns det som att hon är systern jag aldrig fick.

sån fin människa <3


så in och kika på henne, ni ångrar er inte . 


 igår kollade jag och sebbe färdigt på true blood. vad fan hände där? sista avsnittet?

och inga mer ska göras? hatar när det blir konstiga slut. haha :)


vi väntar på nya avsnitt av walking dead och the returned, sen ska vi väl få tummen ur och börja kolla på 3e säsongen av orange is the new black.


det är kul när man har nån serie som man följer ihop :)nej, nu ska jag ta och dricka kaffe och sätta på lite skön musik och städa lite.

ha en fin dag härliga människor , puss på er.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofia

20 juli 2015 22:04

Hej!
Har letat som en galning, men hittar inte spelreglerna för Kungen i hörnet. Vet du nån sida där man kan läsa reglerna? Eller vill du dra dom för mig?
Har sett tips om detta roliga kortspel flera gånger, men aldrig hittat reglerna.

Tusen tack på förhand!

sanna engström

21 juli 2015 07:55

Åh fan vad typiskt att det inte finns någon sida för det , men ska försöka förklara haha .

Man delar ut fem kort till varje spelare (man kan spela på 2 eller fler ) och sen lägger du ut 4 kort i ett kors med bilden på siffrorna uppåt . Sen lägger du resten av korthögen i mitten .

Sen när man ska börja spela måste man dra ett kort ifrån högen först och främst ,kch sen ska man börja lägga ut i varannan färg . Alltså är det en klöver 8 så kan du lägga en hjärter /ruter 7 eller 9. Man bygger antingen uppåt eller neråt . Ess är alltid ett . Och har du en kung måste du lägga den emellan dom fyra korten , och har du en dam så måste du lägga den om en plats blir tom . När en hög är färdig från kung och ner till ess så låter man den ligga . Sen är det den som går ut först som vinner när den inte har kort kvar . Och då räknar man ess som 15 poäng nr 10 och alla klädda är 10 poäng och allt annat 5 poäng och först till 100 förlorar. Haha herregud vad värdelös jag e på att förklara haha , hoppas att det blev någorlunda klart iaf haha :) kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se