sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 15 juli 2015

mjukstart

Av sanna engström - 15 juli 2015 12:59

idag när jag vaknade så tog jag mig i kragen och gav mig ut på en liten löprunda + pw i solen. hade shorts och t-shirt och klockan var inte ens halv tio och ändå så blev det oerhört varmt, men så kul att ha känslan av iver igen. att vilja. inte att känna att jag måste eller borde, även om jag borde och måste- egentligen- efter denna semesterns intag av god mat men noll intag av aktiv rörelse, i grebbestad gick jag i snitt 1 mil per dag men tror inte riktigt det räknas när det var emellan olika pubar och restauranger :P haha :)något som har förvånat mig denna sommaren är att min inställning till min kropp har ändrats radikalt.

självklart är det en FUCK YOU -känsla varje gång jag ser mig i spegeln och ser alla kg jag har gått upp,

självklart är det tråkigt och tufft att allting jag kämpade för att bli av med förra året har kommit tillbaka.


prickar, bölder , lår som skaver och slår ihop, 3 magar som trycker som gör att jag får ont, kondition som är bortblåst och kläder som inte passar ,


alltså allting borde egentligen ha varit riktigt tufft - och jo, det har varit tufft - men dit jag ville komma var att jag ändå trots allt detta har kunnat njuta av min semester.

jag har vågat gå i bikini, jag har vågat ha tighta kläder, jag har vågat ha färgglada kläder och klänningar och ändå känt mig fin och vacker. jag har liksom inte hatat varje dag och bara hållt mig inne, i väntan till nästa sommar, utan jag har verkligen njutit. jag är fin. jag har en fin kropp. just nu bär den på mer än den borde och jag vill förändra det. och det ska jag förändra.


men samtidigt är jag så glad som har kunnat känna mig bra snygg fin och stark ändå.

och redan nu njuter jag av att snart vara tillbaka till den där starka bruden jag var förut med värsta inställningen där ingenting spelade någon roll - ut och träna ska jag -


wohoo :) är tacksam och glad.


puss till er alla som fortfarande följer mig. ni är fina ni <3


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se