sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 13 juli 2015

Lång semester

Av sanna engström - 13 juli 2015 10:22

Första gången på länge som jag inte har ångest över att börja jobba på fredag igen . För det har känts som att jag haft semester i 2 månader haha . Gjort massa grejer och hängt med dom jag älskar och vädret har varit lika fint som mitt humör och allting har blivit bättre än jag trodde . Så jag är himla nöjd med semestern . Och det känns också skönt att känna så för på jobbet finns det alltid tragiska människor som ska retas eller håna eller själva ska på semestern när man kommer tillbaka ifrån sin och med skadeglädje säger " hehehehe vi går på semester nu höhö " eller den när man varit utomlands och dom säger " va, skulle inte du va utomlands ? Du är ju inte ens brun ju , va du på Antarktis eller "

Haha ja herregud. Jag är glad för deras skull , dom som får gå på semester , men är även glad över att snart börja jobba igen och komma in i rutinerna .

Igår och i förrgår hade jag solfrossa och frös som en idiot samtidigt som kroppen kokade av värme , så när vi kom hem till Borås så somnade jag av ren utmattning 18;00 och vaknade 08;00 haha .

Så nu blir det bara hemmamys innan jobbet kallar om några dagar <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se