sannaengstrom

Alla inlägg under juni 2015

Av sanna engström - 19 juni 2015 19:57

Älskar att ha håret i trulsfrisyrer :)
sitter på jobbet och har lite rast nu och väntar på att klockan ska bli 22 så man får fira midsommar med dom bästa <3

Hoppas ni alla njuter oavsett väder :)

ANNONS
Av sanna engström - 19 juni 2015 00:58

Var så trött efter jobbet idag . Slutade 21:40 och bestämde mig väl runt 21:41 att jag skulle träna på jobbets gym OM det inte var någon där. Det finns nämligen bara ett löpband och jag vägrar träna där om någon annan är där samtidigt och kör sin egen musik . För det är just det , man kan ha sin Spotify som pumpar ut ljud i värsta högtalarna och då är det gött att va ensam haha .

Jag har massa låtar på min löplista som jag hatar och skäms över men där själva dunket och flowet betyder massor .

Och ikväll blev det 3 km på 21 min 45 sekunder . Så glad. Riktigt bra för att vara mig just nu .
Innan knäskadan va rekordet på 17 minuter men jag har förstått att jag inte kan jämföras med den jag var då . Idag är idag och jag är glad för varje meter som jag orkar <3


Ringde bror igår som driver restaurang i palma och sa : vad ska du göra imorgon då ?
.han;jobba , eller vad menar du ?

Jag : eh bror ,det är MIDSOMMAR imorgon ?????

Han : helvetes jävla skit . Ok . Bra syrran att du påminde mig ,vi hörs sen.


Jag ringde några timmar senare och frågade hur det hade gått.

Bror : fixat jordgubbar sill färskpotatis gräslök gräddfil och en ny meny och redan fått bokningar ;)

Haha det är min bror i ett nötskal . Fixar allt på en sekund . När jag gnällde över vikten så sa han ; prova att va glad ett år iaf syrran. Själv har jag vart glad i 30 år och det funkar kanon haha . Så skön inställning :)
Älskar honom så mycket .

Visade sig sedan att ingen på mallorca av svenskarna han pratat med hade någon aning om att midsommar va imorgon så himla tur jag påminde honom haha :)

Själv ska man jobba 13:40 till 21:40 men glad midsommar till er alla och va rädda om er <3

ANNONS
Av sanna engström - 17 juni 2015 17:52

Garv ;)

Av sanna engström - 17 juni 2015 17:51

Det gick bra på jobbet idag och jag hade bestämt mig för att ge mig ut i regnet och springa .
Bytte om , och skulle köra till platsen . Körde dels fel. I rusningstrafik!!! ( alltså varför heter det rusningstrafik när skiten står stilla?haha) iaf . Började springa , men märkte direkt att jag hade tagit fel byxor . Glansiga och lena som ständigt gled ner vilket gjorde att trosorna gled ner också och jag behövde hela tiden efter varje steg dra upp ens sidan sen andra sidan . Alltså , jag tål skoskav , jag tål hår i ansiktet , jag tål en torr mun som längtar efter vatten eller en blåsa som behöver tömmas , jag tål en jävla massa , men fan ta löpningen om byxorna inte sitter rätt .
och hur vet man att dom sitter rätt ? Jo , MAN MÄRKER DOM INTE . ( precis som en bra domare i sport )

Så det fick surt bli en mesig promenad istället, men glad över att jag orkat ut nu varje dag trots trötthet. Så jag är positiv ändå. ,men ändå .... 200meter ? Haha va fan .

9800 till och milen hade varit gjord.

SÅ NÄRA .

Av sanna engström - 16 juni 2015 20:34

Varit en svettig dag på jobbet , stressigt och lite tungt , så jag blev glad när mina vänner orkade gå runt picke med mig idag igen . Så skönt att få prata av sig <3

När jag kom hem så blev det massa jordgubbar med blåbär och mjölk och vaniljpulver. Så gott .

Nu blir det sängen . Vila ögonen lite . Förväntar mig ingen sömn , det är att hoppas på för mkt . Igår la jag mig 19;00 och släckte ner tv radio telefon , men ändå sov jag inget innan jag skulle upp halv fem . Suger . Tur att det är fint ute och ljust och att man snart får lite semester. Alla pratar om att dom ska resa ,jag drömmer om att få sova haha . Sen även att resa också såklart :)

Av sanna engström - 15 juni 2015 14:58

Matlådor fixat och sen blev det 2.5km pw och 2 km löpning . Snart iväg för att gå en runda med goran :) imorgon är det jobb igen. Denna ledigheten gick fort men gud vad kul jag har haft det :)

Av sanna engström - 12 juni 2015 16:01

Så himla skönt <3

Av sanna engström - 10 juni 2015 14:29

Hänger med goa mathilda idag och diesel leker med hennes hundar . Harry och nova <3 så fina . Är så härligt att vara här och bara kunna va sig själv . Hennes son är 6 veckor och så himla go . Sen verkar han tycka om mig också och det är ju ett plus . Vanligtvis brukar barn gråta så fort dom ser mig hahahaha .

Har 2 nätter kvar att jobba sen blir man ledig i 4 dagar . Så himla skönt <3

Längtar så tills jag får komma till frisören ,mitt hår är fan all over the place nu för tiden och utväxten likaså haha :)

Sen har jag inte alls loggat in 14 ggr för att se om skattepengarna har kommit .

Det har dom inte.
Haha :) men den som väntar på nåt gott ......


Blir aldrig mätt .... :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se