sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 30 juni 2015

Skön dag

Av sanna engström - 30 juni 2015 15:23

Blev en behövlig promenad med en vän förut . Får alltid sån positiv energi av henne <3

Måste verkligen jobba på att våga gå i skogen själv . Råkade ju ut för en liten incident förra året . Var ute och gick själv i skogen och hann tänka "men åh så förtjusande trevligt att jag inte sett någon orm " precis då trampar jag på en rot .
En trädrot.

Som inte var en trädrot. För den blev mjuk när jag trampade på den och den började väsa och slingra sig mellan mina ben.

Alltså den paniken. Den känslan av att något som man tror är en rot blir mjukt under foten är så äcklig så jag bara sprang . Hade jag haft runkeeper så hade jag säkerligen slagit något värdsrekord alltså .

Och ja , nu tror jag att varenda jävla rot är en orm i stället och vågar knappt gå ensam i skogen haha .

Men idag visade min vän mig en annan runda som kändes kanon och ja , även om jag ser en orm så är väl inte det hela världen .

Bara jag inte trampar på den ...... usch . Haha .

Har en natt kvar att jobba nu sen semester .
Så jävla gött :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se