sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 19 juni 2015

Härligt :)

Av sanna engström - 19 juni 2015 00:58

Var så trött efter jobbet idag . Slutade 21:40 och bestämde mig väl runt 21:41 att jag skulle träna på jobbets gym OM det inte var någon där. Det finns nämligen bara ett löpband och jag vägrar träna där om någon annan är där samtidigt och kör sin egen musik . För det är just det , man kan ha sin Spotify som pumpar ut ljud i värsta högtalarna och då är det gött att va ensam haha .

Jag har massa låtar på min löplista som jag hatar och skäms över men där själva dunket och flowet betyder massor .

Och ikväll blev det 3 km på 21 min 45 sekunder . Så glad. Riktigt bra för att vara mig just nu .
Innan knäskadan va rekordet på 17 minuter men jag har förstått att jag inte kan jämföras med den jag var då . Idag är idag och jag är glad för varje meter som jag orkar <3


Ringde bror igår som driver restaurang i palma och sa : vad ska du göra imorgon då ?
.han;jobba , eller vad menar du ?

Jag : eh bror ,det är MIDSOMMAR imorgon ?????

Han : helvetes jävla skit . Ok . Bra syrran att du påminde mig ,vi hörs sen.


Jag ringde några timmar senare och frågade hur det hade gått.

Bror : fixat jordgubbar sill färskpotatis gräslök gräddfil och en ny meny och redan fått bokningar ;)

Haha det är min bror i ett nötskal . Fixar allt på en sekund . När jag gnällde över vikten så sa han ; prova att va glad ett år iaf syrran. Själv har jag vart glad i 30 år och det funkar kanon haha . Så skön inställning :)
Älskar honom så mycket .

Visade sig sedan att ingen på mallorca av svenskarna han pratat med hade någon aning om att midsommar va imorgon så himla tur jag påminde honom haha :)

Själv ska man jobba 13:40 till 21:40 men glad midsommar till er alla och va rädda om er <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se