sannaengstrom

Alla inlägg under maj 2015

Av sanna engström - 19 maj 2015 13:24

Vaknade halv tolv även fast jag satt alarm på kl 14 haha det här med sömn får bli vid döden tror jag .
Denna ledighet kommer vara fylld av dels halsont tydligen, sortera och slänga en massa skräp ,vara hundvakt , träffa vänner , fest på lördag i länghem och annat smått och gott.

Vill bara springa springa springa men halsen vill bara klia klia klia hosta hosta hosta .
Hatar det .

Men men det går ju över tids nog.
Ska njuta ändå av ledigheten puss å kram

ANNONS
Av sanna engström - 18 maj 2015 18:02

Detta ser väl inte så illa ut va :)?
Älskar det .
kom nyss hem från min vän, så roligt att träffa henne . Nu blir det lite vila innan jobbet :)

ANNONS
Av sanna engström - 18 maj 2015 12:46

Godmorgon :)sovit galet gött fast kort men det gör inget . Är pigg ändå :) ska iväg och träffa en vän snart och sen jobba sista natten innan ledigheten . Härligt härligt :)

Älskar sista bilden . Vilket fint tänk <3

Av sanna engström - 18 maj 2015 03:36

Så pigg igår men så trött inatt . Det tog emot att åka till jobbet och se lillafisen ( ja katten heter så ) ligga kvar där och gosa loss .
Tänk om man ändå kunde få va en katt ibland haha . Inget ansvar och komma och gå som man vill . Bli klappad och matad utan några måsten . Glassigt värre haha :)

Nej nu har jag lite rast på jobbet så ska ta en kaffe så man orkar med resten av natten. Har känningar i halsjäkeln som aldrig liksom bryter ut men ont gör det . Ingen feber dock så får stå ut :) hoppas ni andra sover gott och att helgen vart toppen ;)

Av sanna engström - 17 maj 2015 23:25

Något som är störande med att blogga på den här portalen är att man dels aldrig får kontakt med dom bakom den. Skickat mail flera gånger men aldrig fått svar .

För det händer relativt ofta att dels kommentarer försvinner och jag får frågor som " varför raderar du min kommentar ?" Och då känner jag mig dum som fått någon att tro det . Enda gångerna jag skulle radera en kommentar skulle vara om det var något hot av något slag, annars så går allting med .

Sen brukar jag skriva långa svar till dom kommentarer jag får för jag tycker det hör till att svara när någon skrivit till mig men sen när jag går in och ska kolla på mitt svar så har bara en meningen kommit med och då ser det hur drygt ut som helst .

Jag kanske har skrivit "tack för din kommentar vad glad jag blev nu . Hoppas du får en fin dag och tack igen . Kramar i massor "

Men det som syns blir ; Tack för din kommentar

Och inget mer ? Haha låter ju kaxigt då. Himla störande iaf. Tror jag ska hitta en bättre portal som inte krånglar så . Älskar ju att få kommentarer av er .

Nu ska jag jobba vidare , kramar

Av sanna engström - 16 maj 2015 10:16

På dagen är ju frukost . Älskar frulle ;)
Hunnit med att tvätta , städa , slänga sopor, sortera garderoben och laga lunch .Bra där :) snart jobb och ikväll är det fest för en vän som fyllt 50. festen börjar 18 och jag kommer dit vid 22 efter jobbet , tror det kommer vara bra drag då :) ha en fin helg .

Av sanna engström - 16 maj 2015 09:46

Älskar verkligen denna man. fast imorses så väckte han mig kl halv sex för att berätta att han råkat gå upp en timme tidigare ( han skulle upp halv sju alltså ) alltså va ? :) väcka mig för att berätta det ? Gaaaaah haha men nu har jag hunnit med en massa på morgonen så det blev väl bra ändå :)

Av sanna engström - 16 maj 2015 08:38

Ja denna har man ju råkat göra några gånger haha :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se