sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 28 maj 2015

variation .

Av sanna engström - 28 maj 2015 00:17

Jag är inte den som är den ,men jäklar vad jag skrattade när jag gick igenom mina foton och såg en sak som jag inte har sett förut . På typ ALLA kort . Haha.

Mina damer och herrar , låt mig presentera ja, dels olika hårfärger, men främst :
Min MUN :) HAHAHAHAHA.

Vad fan sysslar jag med ? Det är ju inte som att jag har komplex för att le öppet ? Att visa tänderna ? ( tyckte inte ens det var jobbigt när jag hade glugg och fick in en tia och en femma emellan framtänderna ) tyckte inte heller att det var jobbigt att ha tandställning i flera år . (Tips dock : ät inte en cheeseburgare första timmen efter rälsen blivit insatt. Eller jo , gör det om du vill ha mat för en vecka som reserv :) haha .

Iallafall .
Min mun . Jag gör något konstigt vrid med den liksom , som att jag biter ihop ena sidan och tror att jag är cool eller något haha.

Alltså jag är ju cool ,det är ju inte det , men ändå . När alla foton hamnar på rad så skrattar ju fan till och med jag .

Jag tror det handlar om att oavsett hur mö selfies en än har tagit i sitt liv så är det svårt att le naturligt när man tar egna kort .
Men efter denna upptäckt så ska jag försöka jobba på att variera minen lite .
Kanske bita ihop andra sidan ibland
...
variation är viktigt ;)

Avslutar med ett "normalt" leende iaf :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se