sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 17 maj 2015

störande

Av sanna engström - 17 maj 2015 23:25

Något som är störande med att blogga på den här portalen är att man dels aldrig får kontakt med dom bakom den. Skickat mail flera gånger men aldrig fått svar .

För det händer relativt ofta att dels kommentarer försvinner och jag får frågor som " varför raderar du min kommentar ?" Och då känner jag mig dum som fått någon att tro det . Enda gångerna jag skulle radera en kommentar skulle vara om det var något hot av något slag, annars så går allting med .

Sen brukar jag skriva långa svar till dom kommentarer jag får för jag tycker det hör till att svara när någon skrivit till mig men sen när jag går in och ska kolla på mitt svar så har bara en meningen kommit med och då ser det hur drygt ut som helst .

Jag kanske har skrivit "tack för din kommentar vad glad jag blev nu . Hoppas du får en fin dag och tack igen . Kramar i massor "

Men det som syns blir ; Tack för din kommentar

Och inget mer ? Haha låter ju kaxigt då. Himla störande iaf. Tror jag ska hitta en bättre portal som inte krånglar så . Älskar ju att få kommentarer av er .

Nu ska jag jobba vidare , kramar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se