sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 16 maj 2015

tänkvärt

Av sanna engström - 16 maj 2015 00:15

       såg denna bild nyss och blev så tagen . För jag kan känna igen mig i både och. Vara den som ställer frågan mitt i steget emot något viktigare, så att jag knappt lyssnar på svaret .

Kanske ska jag med bussen / måste hinna med min rast på jobbet / har bråttom till träningen eller något annat , men ändå vill man vara social och trevlig och så ler man och frågar glatt och snabbt i förbifarten " allt bra med dig då?"

Och hövligt nog får man oftast JAJJEMÄN tillbaka och man fortsätter att lunka vidare .

Men tänk om personen egentligen hade velat säga : nej jag mår inte bra . Jag har ångest och vet inte vart jag ska ta vägen .

Det hade jag inte uppfattat för jag ställde en fråga som bara ställdes utan mening .

För det är så vi gör , vi människor .

(Det är tur att Sverige har fyra årstider så man alltid har något att prata om )

sen har man ju varit med om det andra , att det funnits tillfällen då man verkligen hade behövt prata men man märker att personen inte lyssnar , så man ler och säger att allt är toppen och lägger till : själv då ?
Och får samma svar .


Tänk om man kunde läsa varandras tankar istället . Vad jobbigare allt skulle bli men WOW vad härligare och mer ärligt det skulle bli .

Men ställer man frågan till någon så ska man göra det när man har tid att lyssna för ett annat svar än bara :allt är bra .

Det kan göra stor skillnad .

Kramar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se