sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 29 april 2015

bra tips :)

Av sanna engström - 29 april 2015 14:41

 


haha, såg denna på fb förut. hur söt? :)


tänk vad deprimerande det är ändå, att vi alla går med huvudet nedåt och inte ser varann i ögonen längre?


tidigare när man väntade på bussen så pratade man med den som satt jämte , men om man skulle göra det nu så skulle man bli kollad på som om man vore en idiot. sorgligt men sant.


jag hade ju som mantra när jag va själv i thailand i två veckor, att sätta mig i mitten vid varje restaurang/fik/pub som jag var på. utan telefon. och bara sitta där och äta/dricka och vara nöjd.

herregud vad svårt det var i början. det kändes helt avigt att inte ens ha en bok att gömma mig bakom.

det kändes som att alla glodde, vilket dom kanske också gjorde, men till slut så började jag observera andra. och det var så sorgligt. för vid dom flesta bord satt kärlekspar, som bara tittade ner i sina telefoner / menyn, eller i maten. dom kunde sitta i en timme och inte säga ett ord, eller så bråkade dom bara. och jag minns att jag tänkte : oj. det är nog mer ensamt att vara ensam i en relation, än att sitta själv som jag gör nu, och i och med det, så blev jag mer öppen och började prata med folk, och jag har än idag kontakt med vissa som jag träffade där. riktigt roligt :)men tror jag ska införa någon dag i veckan minst, där ingen telefon/ipad /dator nyttjas. 

ska fanemej ta fram kortleken och spela kort med killen då.

ingen tv eller radio då heller.

vi ska sitta på golvet och spela.


wooop woooop. där snackar vi.

tända ljus också.

det blir fint.


imorgon får det bli.eller i övermorgon.


eller på måndag kanske.

ja, måndag blir bra.


:P 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se