sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 29 april 2015

krubb.

Av sanna engström - 29 april 2015 14:20

     

plocka en grillad kyckling, stek den med championer soltorkade tomater, kantareller och coctailtomater.

koka valfri pasta bredvid, och när den är färdig, så häller du i pastan i röran och sen en burk creme fraiche med valfri smak ( jag har soltorkade tomater och feta-ost smaken ) och sen någon klick pesto. jag tog den med cashewnötter-pesto-smaken.


ÄT.

och njut :)
sebbe fick för sig att göra eget surdegsbröd igår , som jag fick äta till frukost i morses.

min kille han kan alltså <3 blev så himla gott. superhård yta men mjukt på insidan.

precis som mig. höhö :)

 


ska iväg och träffa min kusin senare idag och gå ut och gå i fristad, mysigt.

är ju härligt väder ute måste jag säga.


idag pågår ju även eat street festival eller vad den nu heter i borås,

men jag hade ingen lust att dra dit ensam.

just vid dom tillfällena när man vill hitta på något sådant, så kan det vara lite deppigt att man inte har någon att ringa. fan vad jag skulle vilja ha vänner som i sex and the city.

där man varje helg träffas och dricker kaffe på ett fik och går igenom livets upp och ner-situationer <3 


ha en fin kväll allihopa, själv börjar jag jobba på fredag, då ni vanliga döda är lediga för det är en röd dag, 

hoppas ni får en skön helg med brasa och massa göttigheter :) 


puss . 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se