sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 29 april 2015

Emmaus

Av sanna engström - 29 april 2015 14:15

Åh vad jag gillar den butiken i borås. Härlig personal och fantastiskt utbud. Brukar alltid köpa mina böcker där eller på röda korset. Dels för att jag läser ut en bok på 3-4 h och inte vill lägga massa pengar på något som tar slut så fort, men dels för den goda saken och sen för att jag lämnar tillbaka böckerna när jag läst klart dom. win win. ( ibland har jag råkat köpa en bok jag redan läst, fast som jag glömt bort att jag läst haha )


idag var jag iallafall på jakt efter fina men billiga sommarklänningar,

för jag måste ju acceptera att jag JUST NU inte är så smal som jag var förra sommaren,

så dom klänningarna kan jag ju ha när jag gått ner. Men under tiden fram tills dess så vill jag också känna mig fin och somrig nu när solljuset spricker fram titt som tätt.


och jag hittade 3 klänningar som kostade 60/100/80 kr. alltså 3 plagg för under 250 spänn.

helt ok för mig :)


 


( förlåt för sneda foton, vettefan vad jag gör för fel när dom laddas upp haha )sen hittade jag en ljudbok om självkänsla och tänkte att det kunde vara kul att ha i bilen,

istället för massa radioreklam . 


kan väl inte säga att jag är helt förälskad i uppläsarens röst.

den är mer sövande än givande, så jag lyssnade när jag stod still.

vågade inte köra med den när jag redan var trött från början :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se