sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 21 april 2015

listan.

Av sanna engström - 21 april 2015 23:01

Vad är ditt förhållande till tid?

- Extremt luddigt. När jag står vid stämpelklockan och det är några minuter kvar tills man får stämpla ut, så kan det kännas längre, än vad själva arbetstiden har gjort. Gör jag däremot något roligt så kan jag lätt tro att det gått en kvart, men så har det hunnit gå flera timmar.

Jag är lite delad i form av tidsperspektiv, ena sidan av mig tänker på hur jävla kort tid vi  har på jorden och att man borde göra precis allt man drömmer om nu nu nu nu nu, men den andra sidan tänker : helvete vad länge man lever ändå, känns ju som att jag var 12 för 1726 år sedan.... samtidigt som det känns som igår. snurrigt. haha .


Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

jag kan älska att vakna astidigt en ledig dag, se solen gå upp, vakna av varma strålar och inga som helst måsten. för det är då jag får som mest gjort.
eller absolut ingenting gjort, vilket också är skönt ibland.


Vilken är det bästa veckodagen?
jag jobbar ju 6 skift så jag har ju inga vanliga tider, så för mig är ju den bästa dagen den där dagen då jag påbörjar min ledighet, där man jobbat natt och vaknar kring 12 på dagen och möts av ledighet i sex dagar, då är det som en fredagsfeeling.


När går tiden som snabbast?


när jag absolut inte har tid. när man vill att det ska gå långsammare.

eller som när jag pratar med någon som inte alls engagerar sig i samtalet men ändå vägrar gå därifrån,

då går min mun som snabbast och jag blir radiojournalisten nr 1.

samtidigt som tiden inom mig bara skriker: dör av tristess .... men under den tiden har jag hunnit ställa 56 frågor, bara för att...

eller när man ska upp och jobba tidigt och man har svårt för att sova, och stirrar på klockan, även om det är 7 timmar kvar tills man ska gå upp så får man småpanik,för man tycker att klockan går så fort,

medan 7h i vaket tillstånd kan vara segt, så jag försöker vända på tanken när jag vaknar om nätterna och ta ett djupt andetag och säga:gött, får götta mig i sju timmar, lyxigt..Hur länge tar det för dig att sminka dig?

jag har inte många talanger, men att sminka mig fort är fanemej en.

haha. jag har bara foundation, rouge, mascara och ögonskugga. tar på sin höjd 3-4 minuter.

ska jag ut och parta, har jag oftast ingenting av det ( brukar ju mest ske spontant nu för tiden haha , folk kan ringa när man precis slutat jobbet en eftermiddag och man går all in, utan bh. Alltså med sporttopp och ingen mascara ( så blev det ju i gbg igår , haha ) men det viktigaste är ju sällskapet. att man får umgås och ha roligt. ska man stressa sönder över ytan så saknar man väl helt djuphet. jag sitter hellre ful och glåmig med en vän, en jävligt vacker ensam ;P

 

Vilken tidsepok skulle du vilja leva i bortsett denna?


åh, flower power all day long .

Äter du fort eller sakta?
jag äter så fort att jag ibland hinner glömma bort om jag precis ätit.

bevisen för det är ju borta med eftersom jag slickar rent tallriken.


läste någonstans att man bör tugga varje tugga 30 ggr och vid varje tugga lägga ner besticken på bordet, alltså släppa greppet på dom.

vilken jävla grej.

då kan man ju köpa barnmatspure på en gång och köra med sugrör.

eller något.


fast det ligger väl lite sanning i det, att man åtminstone bör kunna återberätta vilka smaker man upplevt , eller vilka kryddor som varit i. inte bara nomnomnom och ha noll koll men mätt mage.

men ibland är man ju så hungrig så man blir mätt och får man då en tallrik mat framför sig så tänker iallafall inte jag på att FOKUSERA på maten. ner med den bara. på en gång.

haha .

Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

- analysering. + här för att jag ständigt utvärderar mig själv och försöker rannsaka mig själv om vad jag gör bra och mindre bra. att jag nu för tiden älskar att tänka ut saker som gör min partner lycklig eller mina vänner lyckliga, och inte som förut, se fel och brister hos dom, utan att se mina egna. jag försöker leta upp alla mina brister och succesivt jobba på att förbättra dom. vissa tar längre tid, vissa är svåra, men vissa är oerhört lätta.

jag älskar att skratta, att gå en väg jag aldrig gått på, att springa i solljus, men det jag lägger ner mest tid på är nog att försöka komma på vad fan jag vill med mitt liv. och det är en svår karamell.

leva det, är ju självklart - men hur och på vilket sätt. det är frågan.
Vad gillar du minst att lägga tid på?


analysering. hehe . betala räkningar, bilbekymmer, hat.

När brukar du går upp och lägga dig på vardagar?


jag kan lägga mig allt från 19-04

sen kan jag vakna och gå upp mellan 05 - 13.


för/nackdel med skiftarbete. haha .

dock är jag en jävel på att vara trevlig och se glad ut när jag sovit görlite.

brukar inte tappa humöret. utåt iallafall.


Ditt längsta förhållande?

sebbe <3

 .
vad skulle du gärna haft mer tid till?


ouppnåerligt: att umgås mer med mormor och farmor. blir ju svårt eftersom jag inte har numret till himlen.  men utöver det, att lära mig att förvalta min tid, när tiden finns. jag kan lätt plöja en säsong av walking dead på en ledig helg, men att skicka iväg det där viktiga pappret eller den där roliga ansökan, njae, det tar emot.

rädd för förändring? jag. ? hehehe...... jo. :P

sen skulle jag gärna vilja ha mer tid ihop med sebbe, det är skönt att man inte ses hela tiden och jobbar exakt samma tider, för då hade man inte hunnit sakna varann, nu hinner man sakna varandra, men som ikväll när jag jobbat till 22,och kommer hem, och han ska upp halv sex imorgon bitti, då har han redan somnat..... och det är ju tråkigt, så kanske mer kvalitetstid ihop, när vi kan <3

 

Vad gjorde du för tre timmar sedan?


satt på en kafferast med kollegor och skrattade så tårarna typ rann. 

vi var alla trötta och kom in på missförstånd gällande meningar som kan antyda till något mellan fem och sju, och precis då kom en kollega in i rummet och pratade i telefon och sa : då ses vi i källaren , jag kommer direkt.  / då bröt vi ihop och hon förstod ju ingenting stackarn. haha :P 

 

 

Vad gör du om tre timmar?


lyssnar till en snarkande sambo som är det vackraste jag vet. antingen det eller sover själv.

lutar mot det första. längtar till det andra, men blir kanske det tredje alternativet. inget av det, för jag är för övertrött för att ens sova.


så antagligen läser jag något. eller skriver. eller tänker. 


 

Var ser du dig själv om tio år?

 


åh. jag ser mig själv i ett hus med sebbe, med en hund, katt och barn. 

med min egen bok i bokhyllan som blivit en stor succe och med en utbildning i ryggen som jag är stolt över, oavsett om den ledde till något eller inte.


alternativt att jag är på tv.


för när jag var liten var min dröm att bli kändis.

på frågan : vad vill du va känd som, så hade jag svarat : spelar ingen roll, bara jag blir känd.


fast inte ökänd dock.


men mest troligt, så är jag lycklig och mer i nuet och mindre på instagram.favoritcitat

 


Om du går igenom ett helvete, fortsätt gå.


om du kan se tillbaka på något och skratta åt det - kan du likagärna skratta på en gång.


 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se