sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 17 april 2015

glömsk

Av sanna engström - 17 april 2015 20:41

Är hemma i länghem och njuter av fint väder, en glad diesel, en underbar pappa och hans vänner + bror. 

Ändå så fort jag satte mig här vid den stationära datorn så hann jag tänka : ÅH, nu kan jag skypa med bror. 

 


haha, fast det behöver jag ju inte eftersom han sitter på altanen. haha :) 

men varje gång jag varit i länghem förut så har man alltid gått till pappas och mammas dator och klickat in sig på skype och snackat med brorsan i palma, så det hann gå några sekunder innan jag kom på mig själv. 


haha. 


 


älskade storebror. vad du retar gallfeber på mig. och som jag älskar det <3 bilderna under är ifrån palma 2014 i maj :) 


bil          


det är en oerhört fin kväll. tidigare idag var det som om vädret inte kunde bestämma sig, hagel, regn, rusk, hårda vindar, sen strålande sol, blå himmel, regn, sol. nu är det så fint . 


 vi sitter allihopa på altanen och njuter av god musik, gott sällskap och gott dricka. 

underbar kväll <3 
ps. jag har aldrig varit på festival, endast sett aqua live en gång ( vilket är coolt om något ;P ) 

men denna bilden fick mig att skratta :) 


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se