sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 16 april 2015

finaste diesel

Av sanna engström - 16 april 2015 09:57

Alltså ibland tror jag inte att diesel är en hund. Det känns som att han är en själ av en god människa.

flummigt kanske, men han är så himla fin, smart, lugn och trygg. Jag kan ibland se in i hans ögon och bara bli helt trollbunden, för han är så otroligt fin. Varje gång jag är hundvakt och har hunden i våran lägenhet så blir han totalt NOLL salig av att se mig ( suck ) men däremot när sebbe kommer hem : herrejävlar vad han yler.


Han har en tendens att ständigt se lite besviken ut, såvida man inte klappar honom eller ger honom godis och det kan man ju inte göra hela tiden, så utöver dom stunder man gör honom lycklig, så verkar han mest lite sött deprimerad. haha .


tänkte visa några videos så ni får se honom.

ps. han är en finsk lapphund för dom som undrar <3


denna videon är när vi berättar för diesel att han ska få följa med ut i skogen

( han hade sett hur vi packade väskor och såg lite ledsen och orolig ut först, stackarn trodde väl att vi skulle resa bort ) denna lyckan haha :)


 

 

  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se