sannaengstrom

Alla inlägg under mars 2015

Av sanna engström - 22 mars 2015 23:13

3 filmer har jag hunnit se ikväll , kanon! Riktigt bra filmer:) skönt att man inte har söndagsångest som andra , börjar inte innan torsdag

   

ANNONS
Av sanna engström - 22 mars 2015 17:04

Vilken helg alltså , så mysig . Va fest hos mamma och pappa igår där jag träffade min morbror som jag inte sett på 15 år , så himla roligt . Sen va min kusin Linda där och min andra morbror Sture , plus jag Sebbe mamma pappa roger och Jörgen . Va en otrolig mysig kväll med massa skratt lek och sång .

Idag va vi på hofsnäs och gick en sväng med diesel och sen drog vi till Ica , såg en sån söt skylt om bananer , skrattade som fan haha;)

Tips till er som har 30 min över ;kolla på ack Värmland med Mia skäringer ,bästa serien alltså (förutom walking dead ) haha.

ANNONS
Av sanna engström - 20 mars 2015 16:03

Startade dagen med en fräsch smoothie och sen iväg och handla , gjorde lite matlådor med kyckling i ugn och grönsaker och pasta , inget avancerat men gött ändå .

Denna dag ska jag ha vilodag och läsa en massa ,se serier och film och tända en massa ljus <3 nu är hyllan uppe över soffan också ,blev bra .

Imorgon är det fest i länghem ,ska bli kul :)

Av sanna engström - 20 mars 2015 12:31

Vaknade runt kvart över elva och tänkte :åh då kanske man hinner se lite av den där solförmörkelsen ,missade den brutalt. Sen vetefan om någon kunde se den i borås eftersom det va så dimmigt och av foton jag sett på nätet så är det mest moln och en gnutta mörkt ,men säkert skoj för dom som hade bättre möjligheter . Jaja bara vänta tusen år till till nästa gång ,NO big deal haha.

Nu är jag iaf vaken och helt jävla ledig .
Det känns underbart . Trevlig helg <3

Av sanna engström - 19 mars 2015 18:31

Brukar ta en dl kvarg 1 dl mjölk en näve bär och banan ,så gudomligt gott alltså , perfekt mellanmål <3

Nu ska jag ladda inför ett pass på gymmet med Patricia sen iväg iväg för jobb , sen ledig 6 dar igen . Så härligt :)

Av sanna engström - 19 mars 2015 15:05

Benen bar runt hela sjön ,med sällskap av goran , så kul att springa ihop med någon ,fast att det blir tuffare utan musik plus att jag " måste " prata (äskar ju att prata haha ) men andas som en elefant men bra gick det ändå ,nu hem och käka en elefant haha kram

Av sanna engström - 19 mars 2015 13:18

Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne <3 :) vaknade kl 12 utvilad efter nattskiftet ,och varje gång det är sol så får jag en sån dragning till att se vatten ,så jag drack ett glas och nu ska jag bege mig till picke för ett varv runt den fina sjön , det e nåt med sjöar / hav alltså , älskart .

Puss

Av sanna engström - 18 mars 2015 17:53

Så kul vi trodde ju walking dead s 5 bara hade 12 avsnitt men det finns 16 , så såg 14 idag ,nu måste vi vänta en hel vecka ( paniken ) bästa jävla serien som gjorts alltså .

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se