sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 30 mars 2015

ondskan i världen.

Av sanna engström - 30 mars 2015 11:43

Det sker ju mycket hemskheter omkring i världen just nu och det är väl något som få kunnat missa. 

Ibland har jag dagar då jag väljer att inte öppna upp tidningen, ratar nyheterna och vägrar gå in på aftonbladet.se 


det är dagar då jag bara låtsas att allting är fridfullt och fantastiskt. jag stänger av radion och stänger ute omvärlden och bara ÄR. har lugn musik och tar promenader med endast mina tankar i huvudet och inget annat som distraherar. 


Men, trots det, så går det inte att komma undan att denna världen blir mer och mer hemsk. 

När jag hade jobbat eftermiddag i förrgår och skulle parkera min bil, så stängde jag av bilen och skulle knäppa upp bältet, det är mörkt ute och jag hör en knackning på min bilruta. 

jag vågar knappt vända mig emot rutan för jag tänker : NU DÖR JAG . nu är stunden kommen. nu är det någon rånare av något slag, men jag stålsatte mig och vände mig emot rutan, och där mötte jag : REGNET. 


det hade börjat regna så det lät som knackningar på rutan. 

seriöst. haha . 

men där ser ni hur snabbt man dömer, aldrig varit så lycklig över lite regn haha . men ja, till den här flygkatastrofen som har hänt nyligen, så kan man inte sluta förvånas. 

jag är ju en sån som lever mig in i situationer jag omöjligt kan ha någon aning om, 

och det tar ibland knäcken på mig att man inte kommer få svar, för då blir frågorna så många fler, 


men det här med att begå självmord genom att dra med sig 150 oskyldiga människor? 

det är hemskt att han ens ville dö, men att göra såhär. 

det är bara så fel på så många sätt. 

men han var ju psykiskt sjuk och det kunde ju ingen veta ( förutom läkaren som inte kontaktade flygbolaget- undrar hur nöjd han är med det ) 


men jag kan nästan känna paniken som pilot 1 måste ha haft när han inser att han inte kommer in, 

hur han försiktigt knackar och sen mer desperat försöker få honom att öppna dörren. 

och paniken som då måste ha stigit bland passagerarna som måste förstått att något var fel, 

det sägs ju att man hör dom skrika i panik flera sekunder innan kraschen. 


man blir ju så jävla låst på ett plan. man kan inte göra något alls. kör man bil kan man ändå svänga, tuta, stanna, dra handbroms, gasa, väja. men det måste vara fruktansvärt att råka befinna sig på ett plan och sen veta att om några sekunder är allt finito. 

och att som anhöriga inte ens få någon kropp att sörja. att man bara raderas. som om man inte funnits. 

fy fan. 


ni hör ju hur jag tänker på detta. 

jag tänker även på det maylasiska planet som aldrig återfunnits, vad hemskt det måste vara för anhöriga att liksom inte veta - för tänk om dom lever någonstans, på nån jävla ö och är tillfångatagna av någon terrorgrupp, 

man måste ju ha kvar hoppet när man inte hittar några bevis på en krasch. fy tusan. jag lider med den spanska värdfamiljen som körde så fort dom kunde till planet för att hinna ge en av skolungdomarna sitt pass - så att hon hann med planet - 

det måste ju skära i deras hjärtan, även om dom aldrig kunnat ana. 

jag tänker på familjerna i tyskland som inte ens fick ha sina ungdomar hemma hos sig tiden innan kraschen, 

att dom befann sig i ett främmande land den sista tiden. 

jag lider med dom som i klassen hade dragit lott om vem som skulle få åka, 

det måste vara tungt som fan. 

jag lider med spädbarnen som dog och med det gifta paret som hann va gifta i 4 dagar. 

jag lider med alla som befann sig i den här sjuka människans planet,och jag skräms som fan av att det sista han hade sagt var " en dag ska alla kunna mitt namn " . 


nu kan vi ditt namn. 

ditt jävla rövhål. man får hoppas att det gick fort och att dom knappt hann ana något, 

och man får hoppas att det inte inträffar en sån här hemsk sak igen. 

samtidigt som man vet att det bara är en tidsfråga. Men det är ju såhär livet är. fia med knuff. en dag är du ute. 

hur bra du än spelar så kan det ta slut. 

snabbt kan det gå också. 

men det viktigaste med fia och knuff är att försöka ha roligt och göra så gott man kan,

under tiden spelet är igång. 


kramar i massor <3    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se