sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 30 mars 2015

längtan

Av sanna engström - 30 mars 2015 11:27

jag och hjärtat har bokat grebbestad i sommar. alltså inte hela stället för oss själva, men oss i en liten stuga :P 

och det ska bli så himla mysigt. 


förra året var ju första gången som sebbe varit där och det var så kul att han gillade det lika mycket som jag alltid gjort. 


det började med att vi i familjen åkte dit en sommar för att min bror arbetade där som kock en sommar,och då blev vi kära i detta fantastiska ställe, och har väl återkommit dit nästan varje sommar sen dess. 


det är något med klippor, röda stugor, vatten och brygga. 

båtar som guppar och färska räkor och trubadurer, 


denna gången kommer vi anlända när det är runt 30 000 folk där, eftersom karnevalen går av stapeln då, 

det är en upplevelse i sig alltså. förra året så var det ganska tomt på människor, och man fick plats precis överallt, 

men i år ville vi uppleva hur det är när stämningen är som högst och köerna som längst. 

så det ska bli himla roligt. det är mycket norrmän där och det är ju roligt för en som är kvartsnorsk. 


iallafall, längtar verkligen dit. 


                                             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se