sannaengstrom

Alla inlägg under februari 2015

Av sanna engström - 3 februari 2015 16:00

Haha jag och mamma körde 7 minutes workout och 7 minutes yoga , som vi skrattade hahaha, men det kändes i kroppen iallafall :) kul att göra såna saker ihop faktiskt , bilen då ? Den hatar mig och måste va kvar på verkstan några dagar till , som jag älskar den gaaaaaah :)

får se om det blir mer träning idag, längtar till cirkelpasset imorgon <3

ANNONS
Av sanna engström - 3 februari 2015 12:13

Gud vad diesel älskar snö , inte konstigt då han är en finsk lapphund :) va ute i skogen med honom och med mamma i en timme , underbart väder . Grov träningsvärk sen igår , men det är ju bara skönt :)

ANNONS
Av sanna engström - 2 februari 2015 20:10

Herregud alltså , hur fan kan jag ha missat att friskis och svettis haft bastu ? Så går det när man alltid har duschat hemma haha men idag efter indoorwalkingpasset på en timme så slog vi till och bastade , Patricia har ju finskt blod och blev nog en aning besviken på mig som ville ge upp efter 5 minuter haha , men himla skönt va de , nu ska jag käka och sen lägga mig , underbart skön dag <3

Av sanna engström - 2 februari 2015 15:25

Tvättat 4 maskiner , fikat hos en vän , städat lyan och gjort två formar med lasagne som killen älskar <3 sen iväg på träning imorgon fixa biljäveln haha , men älskar såna här dagar då man kan plocka och pilla i lyan i lugn och ro , lyssnade på fredagspodden när jag lagade käket, mysigt sällskap :) ha en trevlig måndag allihopa

Av sanna engström - 1 februari 2015 21:44

Med denna härliga bild säger jag godnatt, sambon lovade massage förra veckan i 5 minuter men har skjutit på det tills nu , så det blir 20 min som straff haha inte mig emot :)

Av sanna engström - 1 februari 2015 21:34

Man kan endast boka två pass åt gången , men känns kanon att vara på banan igen , som jag saknat det . Ska lyssna på kroppen och se hur knät reagerar och verkligen försöka vara så skonsam jag kan , ska öva upp min balans och stabilitet , nu när korsbandet är helt av efter olyckan så gäller det att inte gå in i passen så som jag gjorde förut , måste hitta en ny nivå och inte jämföra mig med den jag hade förut . Blir stolt över mig själv som kommit dit jag är idag , och att träningen äntligen känns smärtsamt skön och att den blir av , oavsett <3 gött gött gött :) ska även börja träna ryggen mer eftersom jag känner av rätt mkt smärta i ländryggen, vill ju inte ha en svag rygg när jag bara är 27 år , så ska göra övningar som är skonsamma men bra .

Säger som jag brukar ; det behöver inte gå fort ! Bara framåt <3

Av sanna engström - 1 februari 2015 15:21

Detta är nog det enklaste och goaste som finns , så otroligt gött och mättande<3
Sebbe ropade från köket att grytan lär bli klar runt 20:00 så jag va tvungen att stilla hungern haha :)

Av sanna engström - 1 februari 2015 13:55

Laddade ner apparna 7 och 7 minutes yoga , dom är gratis och väldigt lätta att följa , tänkte köra dom några ggr i veckan , speciellt yogan för min kropp är så stel så den kan behöva mjukas upp , tänkte att jag ska köra yoga sen 7 och sen cykla på min motionscykel , vanligtvis brukar jag bara börja cykla på en gång och det kanske är bättre att värma upp lite innan :)

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se