sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

små små steg

Av sanna engström - 27 februari 2015 16:11

Gått massa promenader med lurven idag och va en sväng i skogen med hunden och Patricia ,sen drog jag till gymmet och sprang 5 km igen utan att stanna och slog tiden ifrån i förrgår med 2 minuter . Så stolt . Känns bra <3

Har sänkt garden och insett att jag måste sänka tempot för att orka , och nu lyssnar jag på den rösten , och fan vad det har hjälpt . Innan ville jag börja på samma hastighet som innan knäskadan men det enda som skedde då va att jag a : knappt orkade en km , b: körde Slut på mig själv , c; va tvungen att avbryta och det hatar jag . Så hellre långsamt tempo där jag orkar hela vägen än att inleda för starkt <3

Nu är ljusen tända , och walking dead är på ingång . Over and out :)

 
ANNONS
 
Mikaela

Mikaela

27 februari 2015 18:15

Önskar dig en trevlig fredagskväll! Kram

http://www.mikaelaskriver.se

sanna engström

27 februari 2015 18:20

Tack detsamma kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se