sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 14 februari 2015

underbara dag

Av sanna engström - 14 februari 2015 16:34

Igår blev det sammanlagt 13 avsnitt av walking dead så nu är jag ikapp så ikväll ska vi glo på det som fan haha :)

Dagen då ? Helt underbar . Vi tog oss till Alingsås och strosade omkring i flera timmar , sebbe köpte värmefilt till mig och en superfint skylt , skylten är en lite rolig historia för allt började med att jag bara sa "åh kolla vad fin denna va ? " han med skämtsam ton : men stämmer den verkligen in på oss ? Jag bara : men älskling då ! Han : ok jag köper den , kassörskan : det blir 185 kr tack HAHA HAHA HAHA Det kunde han allt få hahahaha :)

Skrattade som tusan gjorde vi iallafall , sen käkade vi på deli deli och sen gick vi runt och shoppade lite , hittade bla sebbes favoritolivolja ( med chili i såklart) och en med citron , superb <3 vi hittade en doftolja som man ska ha till tända ljus som luktade så oerhört gott så det har vi redan tänt här hemma , och sen köpte vi plastrulle för insyn till sebbes datarum, blev kanon :)

Ha en fin dag allihopa och krama någon ni tycker om <3

 
ANNONS
 
Linda

Linda

18 februari 2015 17:33

The Walking Dead är himla bra. Tycker det är extra roligt att det är lokalt till där jag bor. Det spelas in runt om hela Atlanta men extra mycket i sydvästra utkanten, där jag bor! Har en bekant som lyckades bli statist som zombie till och med.

http://madhousewifeofstockbridge.blogspot.com

sanna engström

19 februari 2015 20:56

Men åh vilken häftigt grej att få vara så nära. Är helt såld på serien. Hade älskat att få spela zombie där alltså , puss och kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se