sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 9 februari 2015

dagarna

Av sanna engström - 9 februari 2015 23:09

Flyger verkligen förbi , helt galet vad fort tiden går . Bara två nätter kvar att jobba sen ledig 6 dagar igen , tyckte jag va ledig nyss ? Haha , älskar när det blir så .

Det bästa jag vet är att göra en massa saker men ändå i en lugn takt och när jag inte måste , som tidigare idag , den känslan att hinna träna tvätta städa i luuuugn och ro och sen ändå ha flera timmar kvar innan man ska jobba = Love it !

Förut kunde en dag bli helt förstörd om jag vaknade innan 11 när jag skulle jobba eftermiddag , herregud vad tråkigt att jag va så trött och orkeslös då <3

Senaste åren har jag börjat uppskatta tidiga mornar - speciellt en ledig dag , för när man gjort en massa saker så är det så himla skönt att slumra till i soffan mitt på dagen medan solen strålar in och du egentligen inte ska sova , där och då sover jag som bäst , om det så bara är för några minuter . Men älskar den känslan .

Jag har bokat in mig på ett pass som börjar 10 imorgon men annars har jag inga andra planer innan jag ska jobba natt , och det innebär att jag kommer få massa gjort ! Sjukt konstig logik men så är det :)

Nej nu ska jag krypa ner jämte min sambo och sova , ha det gott <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se