sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 4 februari 2015

Haha

Av sanna engström - 4 februari 2015 10:57

Gårdagens träning var fantastisk , underbar och skön och man kände att man levde. jag har börjat tänka i en helt ny bana nu och det känns fantastiskt ,igår blev det 1h promenad / hemmaträning med appar + 3,5 km löpning ute . Mycket kan man tycka då men om man slår ut det på en dag så va det inte ens två timmars träning , och ändå hann man med allt det man ville hinna med ( typ äta och duscha och kissa haha ) däremot måste jag bli bättre på att stretcha , jag är så oerhört jävla dålig på det , men ska bli bättre . Nu har jag våndats hela morgonen för jag vet att jag ska på ett cirkelpass på en timme och dels måste gå dit och hem för att min bil är idiotisk , och jag har sån jävla träningsvärk redan , men så tänker jag igen ; Sanna , det är 24 h på ett dygn ,detta går fort ,Kör på ,det kommer löna sig <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se