sannaengstrom

Alla inlägg under januari 2015

Av sanna engström - 15 januari 2015 19:19

Men så himla gott , en vanlig kvarg kan ju i sig va ganska stabbig , men med lite färska blåbär och passionsfrukt i så känns det som att man är på något mysigt kalas , förutom att man sitter ensam i pausrummet på jobbet och måste strax jobba igen haha :). Men så gott och så mättande <3

ANNONS
Av sanna engström - 15 januari 2015 15:26

Nåt som gör mig en aning irriterad är när folk ska krångla till saker och leta fel , i något som man har fixat en lösning av - som kunde varit ett problem . Istället ser dom problem i en lösning medan jag gör tvärtom .
Så ana min irritation när dom försöker dra ner mitt humör genom att sucka hur feeeel allt blev och hur dumt allt blev , när jag bara tänkte ; yes det ordnade sig på bästa sätt , wiiiieeee .

Och ändå surar dom . Gaaaaaah..

Jag försöker hålla mitt löfte att inte lägga fokus och energi på folk som drar ner mig , men ibland är det svårt .

Innan idag så var det en som valde att retas gällande en situation som jag inte va redo att bli retad över , så jag bara gick därifrån. Orkar inte med folk som ser njutning av en annans bekymmer .

Idag är en dag då jag hade behövt krossa glas och tallrikar i väggen men istället ska jag jobba till kl 22 och bara tänka ut positiva sätt att orka med min vardag på bästa sätt .

Bort med fokus på fel folk / händelser och fram med ett jävlar anamma och kärlek till dom som förtjänar det. .<3

ANNONS
Av sanna engström - 15 januari 2015 12:43

Efter ett samtal igår med en nära till mig så fick jag frågan " hur tränade du förut när du kände att allting funkade " och redan där och då fick jag tillbaka lyster i blicken och började tänka tillbaka på hur jävla stark jag varit , fysiskt och psykiskt och hur mycket jag har saknat den känslan efter min skada . Så nu kom energin tillbaka samtidigt som den knuffade bort all ångest och deppighet, för jo - jag är inte i min bästa toppform just nu - men det behöver ju inte bli värre iallafall . Nu ska det endast bli bättre .jag e klar när jag är död och det är långt dit om jag får bestämma . Jag föll i höstas och det har tagit flera månader att ens resa sig mentalt ifrån fallet , men nu ser jag ljuset igen. Det va bara jag som inte visste vart strömbrytaren va men nu hittade jag den <3

Av sanna engström - 15 januari 2015 11:51

lite foton från innan jag började, våren 2013.          
foton från hösten 2013 när träningen kommit igång: 


         
våren 2014 när träningen fungerade kanon: 


                   
sommaren /hösten 2014 där det började dala en aning. 


         
efter sjukskrivningen 2014  och nu : 


     


det är bara att bita i det sura äpplet och börja om, med nya tag. 

göra det jag kan och inte gräma mig över det jag inte kan. 

tids nog kommer jag kunna. 


jag kan inte gå till löpbandet och förvänta mig att jag ska orka springa på hastighet 10 i tre kilomter, 

som jag gjorde förut. nej, jag kanske måste sänka garden till 7,5/8 i hastighet, för att ens orka två km. 

men det fina med det är att det är OK. 


det gäller bara att komma ihåg det när man väl står på löpbandet och rent automatiskt ställer in det för högt, 

att ok sanna, sänk så du orkar längre, än att ha för högt och behöva kliva av med en gång :P 


puss på er allihopa. 
Av sanna engström - 13 januari 2015 18:12

Är helt färdig i skallen så jag signar ut och går och lägger mig .
Hann tvätta iallafall .
Alltid något . Man ska va glad för det lilla :) haha .

Mer energi imorgon hoppas jag <3

Av sanna engström - 13 januari 2015 07:03

Oj vad halt det var idag . Körde 04:40 och kom fram 05:30 ( 4 mil ) fick krypa i 50 på vägen och ändå fanns det nötter som körde om i typ 100 . Snacka om att inte ha respekt för sitt eget eller sina medtrafikanters liv , men har man bråttom ( till döden ) så har man .

Är glad över att jag är en " tönt " som alltid har säkerhetsbälte och kör efter väglag . Har alltid reflex om jag är ute när det är mörkt , för ja , jag kanske ser bilarna men det behöver inte betyda att dom hinner se mig innan det är försent . Så reflex = guld värt .

Idag ska jag jobba till två, sen tvätta och sen får vi se vad orken orkar med ,

Försökte sova igår men va klarvaken från 22 till 00 så gick upp och började radera inlägg på fb från starten. Vi snackar 2007-2008 och 2009 . Mer orkade jag inte , fick ju ta bort varje status för hand , och dom som följer mig vet att jag inte är den som ligger på latsidan Gällande statusuppdateringar hahaha .

Men just dom åren så var det mest " jobb / ledig / jobba / helg / jobb / ledig " otroligt spännande statusar hahaha :) så känns skönt att rensa skiten :)

Nu ska jag käka frulle på jobbet , godmorgon till er alla , gör en bra dag <3

Av sanna engström - 12 januari 2015 20:12

Satt och sorterade räkningar och papper och hittade massa foton i en låda , just detta ville jag dela med mig av haha :) åh vad jag saknar min glugg ibland , den hade ändå sin charm . Kunde spotta som en redig karl.. Oj oj oj det va tider det hahaha :)

Av sanna engström - 12 januari 2015 18:10

 

   

Istället för trista löften så har jag några myslöften till mig själv , att varje dag se åtminstone 1 film som ger mig feelgoodkänsla i hela kroppen :) plus att dagligen tända massa ljus i lägenheten, samt att alltid ha ett vattenglas med citronskiva i och tee . Harmoni
Jag och Sebbe stängde av tvn förut och satte på lugn musik på spotify och spelade ett frågesportsspel istället . Himla mysigt .

Han fick frågan " vilken är din parters bästa begåvning ? "

Han ; ditt stora hjärta Hahaha vad det har med begåvning att göra Vettefan men göööööllligt sagt :)

Önskar er alla en fin kväll !


[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se