sannaengstrom

Alla inlägg under januari 2015

Av sanna engström - 18 januari 2015 19:05

Inte bara vuxenpoäng på att vara sambo och ha bil och jobb , nej nej , vi har även gemensamt icakort hahaha och idag va vi och handlade nya ljus till ljusstaken ( herrejävlar vad dom brinner fort , får byta ut varann dag men det är det värt )

Iallafall . Ica maxi hade blodapelsin i påse för 10 kronor . Vi snackar 20 tuggummin förr i tiden ! Woooopwoooop ( jag omvandlar alltid pengar till tuggummin ) haha .

Så medan köttfärssåsen står och puttrar på spisen så har jag tryckt i mig en blodapelsin och gu va gött det va , inte käkat det på flera år.

Sebbe har gjort köttfärssås i sin 10 litersgryta , så nu finns det mat för ett tag framöver :)

ANNONS
Av sanna engström - 18 januari 2015 18:01

Ville bara kika in och säga hej :)

ANNONS
Av sanna engström - 17 januari 2015 19:30

Blev rastlös av att vila så började leta efter enkla recept att laga något relativt nyttigt men gott och enkelt . Hittade detta . Blev suveränt . Nu ska jag försöka vila lite innan jag drar runt 20:30 . Längtar tills man kommer hem imorgon bitti och får sooooooova :) har haft problem med min hälsena hela dagen , vilket är irriterande eftersom kroppen skriker efter löpning , men men , bara att hårda ut . Är skönt iallafall att siffror och mått går åt rätt håll . Stort gilla på det <3 kram till er

Av sanna engström - 17 januari 2015 15:58

Varit en sväng hos päronen nu med Sebbe. , nu e vi på väg hem . Blir tacos ikväll och sen iväg för jobb, siktar på att hinna vila en kvart eller två innan jobbet , annars blir det en lång dag. Puss på er <3

Av sanna engström - 17 januari 2015 10:04

Slängde ihop en fläskpannkaka med äpple nu som Sebbe ska få när han kommer hem sen , jäklar vad han kämpar på med att jobba extra , så stolt över honom <3 ha en fin helg allihopa

Av sanna engström - 17 januari 2015 09:03

Sovit som en stock och vaknade nyss , ska hjälpa mamma att hitta fina glasögon sen , förstår inte hur hon vågar fråga mig som smakråd eftersom dom hon haft ett tag - va det som jag valde ut- och hon har hatat dom sen dess hahahaha stackarn. Men alla förtjänar vi väl en andra chans . Ska icke sumpa detta haha :)

Sen ska jag och Sebbe ut till länghem en sväng och hänga lite , sen blir det till att jobba natt . Lugn och mysig dag alltså <3

Av sanna engström - 16 januari 2015 09:38

Älskar detta programmet , så mysigt att äta frukost till det :) <3

Av sanna engström - 16 januari 2015 08:58

Låg och läste till 02:00 sen vakna jag klockan 8 , underbart <3 har precis fått i mig lite kaffe och äggen är färdiga när som helst . Ska va hundvakt fram tills att jag drar iväg till jobbet , längesen jag längtade så mycket till en måndag :) då blir jag ledig 6 dagar nämligen :)

Hittade en sån rolig bild förut ,
Sån är jag. I duschen sjunger jag bäst men enligt idol borde jag " fortsätta skriva eget men be nån annan framföra det hahaha " och likaså med texten i fotot . Är grym på debatt / monolog i duschen , kan komma på grymma saker att säga men så fort det blir allvar och man står där öga med öga med den man ska prata med så får jag bara ur mig " eeeeh du kaaaaaan vaaaaa eh duuuum " ;) hahaha :)

Ha en toppenhelg allihopa , puss å kram

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se