sannaengstrom

Alla inlägg under januari 2015

Av sanna engström - 24 januari 2015 17:58

Blev kanon , älskart. Ska hämta päronen ikväll när dom vill hem , om det blir 21:00 eller 03:30 vet ingen haha , däremot vet jag att jag ska upp kl 4 för att jobba , så det blir lite sömn iallafall men det gör ju inget , bara kul att kunna hämta dom och hjälpa dom efter alla år som dom ställt upp <3

ANNONS
Av sanna engström - 23 januari 2015 13:03

ANNONS
Av sanna engström - 23 januari 2015 05:55

Idag ska det bli en ny telefon , som jag längtar . Ska ha med mig en bra vän som kan sina saker så jag inte glatt kommer hem med en ny dator iPad iPhone och radio som jag e bunden på i 711 år , haha ;) wish me luck :)

Av sanna engström - 22 januari 2015 07:30

Oj , vaknade kvart över 6 imorses och gick direkt ut med hunden - lyssnandes till Hanna och Amandas fredagspodd . Underbart sällskap .

Nu mysfrulle sen hitta en bra film att glo på :) älskar mina morgonrutiner <3

Av sanna engström - 21 januari 2015 19:03

Blandade 2 msk kakao 100g smör 4 msk honung . Sen i med 2,5 dl havregryn och en klick jordnötssmör , rullade i kokosflingor . Tog 2 minuter . Taaaaadaaa . Ps . Har icke skrivit någonstans att detta är nyttigt så käften med såna kommentarer haha :)

Av sanna engström - 21 januari 2015 17:30

Promenad med lurven , kramat vänner , hånglat med min sambo och sorterat all tvätt och gått igenom och sorterat hela garderoben , diskat två maskiner och tänt alla ljus som finns i lägenheten . Älskar såna här dagar .

<3

Av sanna engström - 21 januari 2015 11:20

Kollade på en helt skruvad film innan och medan jag låg där efter morgonrundan med diesel och efter att frukosten va nere, så tänkte jag "varför i helvete fortsätter jag kolla på denna ? " men jag fann svaret fort ;

För att jag kan haha :) så nu blir det en film till sen långpromenad med lurven igen . Ska nog köra en rysare denna gången . Sånt är ju mysigt . Så fort man blir rädd så gäller det att tänka " haha det står 20 kameramän någonstans " :)

Ha en härlig sketen jävla onsdag allihopa . Puss

Av sanna engström - 20 januari 2015 19:01

Skulle ut på en långpromenad med diesel och när det hade gått 10 minuter så dog min mobil som ändå hade 30 % batteri ( den gör gärna så , för att visa mig att det finns viktigare saker i livet , sött va? )

Så dokumentären jag lyssnade på blev en jävla kliffhanger med andra ord , men det gjorde väl inget . För istället så blev det 1,5h meditativ promenad med djupa andetag och frisk luft och vackra fönster att titta in på ( som Ove Sundberg typ ) hahaha .

Tänk vad hemskt det är egentligen att man blir så förvånad och ställd av att gå i sin egen tystnad , att man e så van vid distraktion ifrån annat att man genast blir lite blyg inför sig själv , jaha vad ska vi göra med detta nu då Sanna ? Typ haha .

Men som sagt , kom hem , hel och ren och strax blir det en dusch med inpackning och sen blir det mitt efterlängtade tee . Det ska jag se tee höhö .

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se