sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 29 januari 2015

mat.

Av sanna engström - 29 januari 2015 10:15

jag har blivit så dålig på att göra min egen mat, sen jag blev sambo så har han stått i köket - för han älskar att laga mat och är grymt duktig på det - men nu gick jag igenom mina foton från hösten 2013 till våren 2014 ( innan vi flyttade ihop ) och nu blev jag inspirerad igen att fortsätta med mina egna matlådor då och då, 


min kille vill helst ha 87 chili i sina saker. jag vill helst ha minus 87. alltså nada.noll jag tål knappt vitlök. 

jag är den klenaste som gått i ett par skor :P haha. så löfte till mig själv är att fortsätta på detta spåret , att laga mer egen mat, så att jag får tillbaka intresset lite. 

och sålänge sebbe har chili så kan han äta vad som helst :P :) jag vill bli bättre på mina rutiner med, för förut när jag bodde själv så hade jag ständigt utplanerat hur jag skulle äta och när, jag gjorde mina storkok på söndagar så att veckans matlådor va klara. 

oftast blev det blomkålsmos med kokt broccoli och falukorv/kyckling/torsk/lax. 

eller köttfärssås med blomkålsmos/ris ,  

enformigt men gött :P 

nu är jag ju lite tryggare i köket så kan ju varva lite mer :) 


jag börjar se ljuset i tunneln nu, och jag har sakta men säkert hittat motivationen som föll bort där ett tag.

varje dag intalar jag mig att jag inte ska jämnföra med den jag var innan jag skadade mig, utan jag ska jämnföra mig med den jag var igår. och jag ska göra så gott jag kan. 


nu har jag lovat min sjukgymnast också att utföra uppgifterna 3 gånger i veckan. 

jag har väl gjort mina tåhävknäsövningar 3 gånger på en månad annars. 

det är något med mig när någon säger att jag MÅSTE göra det. 

då blir jag tre år och hatar allt och till och med att torka listerna blir roligare, än just det. 

promenader,löpning, jogg och intervall går an,för det är sånt jag gillar. 

men att BEHÖVA göra något, typ 20 tåhäv 3 ggr om dagen - nope. DET GÅR INTE IN I MIN SKALLE. 

haha , men den enda som förlorar på det är ju jag. 

så jag ska fortsätta , eller alltså, BÖRJA MED DET :) 


sen sa hon också att om det fortfarande klickar/poppar om några månader, så ska jag be om en ny röntgen. 

får hoppas det blir mer stabilt snart , vill inte operera knät . igen. nu är jag hundvakt och sen ska jag jobba natt, går av lördag morgon och blir ledig i sex dagar. 

då ska jag bannemej öva upp knät. och laga mat. 

punkt :) 

 


                                                                                     

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lina

30 januari 2015 09:16

Åh!!! Frukostarna ser så sjukt goda ut. Njut!
På resande fot är det inte lätt att få fatt i något bra. Jag har bokstavligen fått "offra mig" på rostemackor med sylt.
hade säkert tyckt de va krispigt och mumsigt för några år sen men nu är jag så trött på det och det är egentligen den sämsta starten man kan ge sin stackars kropp. Socker och ingen näring. Inte konstigt jag går och längtar efter glass/godis/nästa mat direkt. 😂😃😔🔫 Så är det. Klagar inte, allt annat väger upp. Ville egentligen bara berätta det för då kanske du uppskattar extra mycket en härlig skål fil med bär o mussli de där dagarna när man av någon anledning får ett jävla sug efter fralla med ost. Haha. Kram på dig! // Lina

sanna engström

30 januari 2015 15:06

Haha go du är kram till dig :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se