sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 27 januari 2015

glad

Av sanna engström - 27 januari 2015 23:28

Jag vet att jag gått upp en del och har en bra bit kvar att vandra men jag måste ändå säga att jag mår otroligt mycket bättre nu än när bilden till höger togs . Man kan säga att den högra va starten och att bilden nu är mitten och att jag strävar efter att bli starkare och sundare , har inget viktmål , bara viktiga mål <3

 
ANNONS
 
Mikaela

Mikaela

28 januari 2015 08:03

Fantastiskt jobbat! Det är banne mig inte lätt att gå ner i vikt (tyvärr desto lättare att gå upp). Har kämpat med vikt och mat i nästan hela mitt liv och kan idag se hyfsat sunt på det. Men har gravidklilon som ska bort och utöver det skulle min kropp må bra av att gå ner runt 10 kg till.. Så har också en bit att vandra men det ska gå :)

Hoppas du gillar boken föressten! Ska o lämna två böcker på en canceravdelning idag, lite tidsfördriv för de som behöver ligga där..

Angående din kommentar om skrivandet, är det ok att jag gör ett blogginlägg av svaret o gör en skärmdump av frågan o lägger upp. Började svara på din kommentar men blev så himla långt ;)

Ha en fin onsdag!
Kram

http://www.mikaelaskriver.se

sanna engström

28 januari 2015 08:09

Ja men det är helt ok om du gör det :) vad snällt av dig

 
Mig(Sanna alltså)

Mig(Sanna alltså)

28 januari 2015 08:10

Jag blir galen på mig själv när jag ska svara , för bara halva meningar kommer med haha , såhär skrev jag egentligen ;

"Ja men det är helt ok om du gör det :) vad snällt av dig <3 glad jag blir :) vi får peppa varann med vikten helt enkelt ;) vad fint av dig att lämna böcker på sjukhuset , sånt måste verkligen uppskattas ! Ha en härlig dag , kramar

http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se