sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 20 januari 2015

Tystnaden

Av sanna engström - 20 januari 2015 19:01

Skulle ut på en långpromenad med diesel och när det hade gått 10 minuter så dog min mobil som ändå hade 30 % batteri ( den gör gärna så , för att visa mig att det finns viktigare saker i livet , sött va? )

Så dokumentären jag lyssnade på blev en jävla kliffhanger med andra ord , men det gjorde väl inget . För istället så blev det 1,5h meditativ promenad med djupa andetag och frisk luft och vackra fönster att titta in på ( som Ove Sundberg typ ) hahaha .

Tänk vad hemskt det är egentligen att man blir så förvånad och ställd av att gå i sin egen tystnad , att man e så van vid distraktion ifrån annat att man genast blir lite blyg inför sig själv , jaha vad ska vi göra med detta nu då Sanna ? Typ haha .

Men som sagt , kom hem , hel och ren och strax blir det en dusch med inpackning och sen blir det mitt efterlängtade tee . Det ska jag se tee höhö .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se