sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 20 januari 2015

Favoriten

Av sanna engström - 20 januari 2015 16:54

Det går inte att misslyckas med denna rätt . Så enkel och så jävla god . Om en får säga det själv ( och det får man ju ) :)

Plockade en grillad kyckling ( inte från någon gård , utan färdig i butiken. Jag är ju inte den som är den - jag är den andra , den late alltså )

Sen steka championer kantareller coctailtomater soltorkade tomater broccoli blomkål .

Kokar samtidigt pasta ( eller ris )
Sen häller jag i det i röran ihop med smaksatt créme fraishe och pesto.

Voilà .
Mätt och belåten .

Har tänt en massa ljus nu , och även hunnit se en film, så nyårslöftet går framåt. Bara en kopp tee som fattas sen har jag kryssat för mina dagliga löften;) <3

Idag är en sån där skön dag då man har tvättat två maskiner , där tom sköljmedlet gör en glad för att man har tid att lukta på det, om ni förstår . Man har tid att verkligen titta på vilka plagg som ska torktumlas och vilka som inte ska det . Det kallar jag harmoni . Haha .

Har som grej detta året att se det fina i det lilla. Att släppa pressen och stressen på hur jag bör vara eller hur jag borde tänka eller agera .

Jag ska varje dag hitta något litet som gör mig lycklig och som får mig att le i åtminstone några sekunder .

Jag märker redan hur den inställningen har hjälpt mig i jobbiga situationer, som i morses tex så vakna ju jag fem och gick ut på en gång med hunden. Istället för att fokusera på kyla och ingen sovmorgon så valde jag att tänka " wow magiskt ute , så fint " och det va det verkligen, så till den grad att jag ska ställa klockan på fem imorgon igen för att göra samma sak .

Ikväll blir det lugnt , inga stora planer - är planen <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se