sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 19 januari 2015

listan kan göras lång.

Av sanna engström - 19 januari 2015 18:29

Vilken svordom använder du mest?

- jävla k-lant.... jävla f-iiinnnna du ..

Äger du en iPod?

- ja tyvärr. saknar min 3310, snake och space impact räckte långt...

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

- behöver inte ställa någon eftersom jag har en sambo som dagligen ställer sin på 05:00 och inte hör den under en timmes tid, så jag vaknar alltid i en harmonisk lugn stämning....

Hur många resväskor äger du?

- en. living on the edge.

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?

- med en vän. att umgås med barnfamiljer är väl roligt men att ständigt bli avbruten med * va vad sa du? neeeeej lottie, inte ääääta stenar... / men sanna vad gör du annars då? MEN LOTTIE SLUTA NU HAR JAG SAGT... va sa du sanna? jo jag sa det att..... MEN LOTTIE HAR DU KISSAT NU IGEN..... va sa du sanna? jo ja sa det att det va mysigt att umgås ... LOTTIE HAR FÅTT TVÅ TÄNDER, ja visst va det mysigt att umgås och ha lite kvalitets-tid..... MEN LOTTIE SLUTA KASTA PINNAR PÅ HUNDEN....... 

När var senast någon stötte på dig?

- jag själv när jag körde bil hem efter ett nattskift och va tvungen att prata med mig själv för att inte somna, så jag ställde frågor på norska och svarade på svenska. aldrig känt mig mer scitzofren... men jävlar vad fina saker jag sa. 

Vad åt du till middag senast?

- köttfärssås och pasta

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

- ja det är väl klart dom gör. sen kramar dom mig när dom ser mig. dom jävlarna.

Vilket riktnummer befinner du dig i?

- 033. även kallat staden som gud glömde. eller ja, staden där det regnar mest i hela landet... typ samma sak.

Är du blyg inför det motsatta könet?

- hahaha oh nej. tyvärr. önskar att jag vore det. men fått många bra historier tack vare min icke oblyghet.

Vilken film kan du alla replikerna till?

- torkel i knipa.

Pratar du några andra språk?

- norska . engelska. men om jag pratar det bra vettefan.

Diskar du din egen disk?

- ja. även när vi har diskmaskin. tycker det är rogivande.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

- spelar ingen roll, men kan väl tycka att den som bjuder ut - bjur.

Vad har du med dig in på bion?

- ett sällskap förhoppningsvis. plus silvertejp. för annars pratar jag för mycket.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

-han ska förstå mig när inte ens jag gör det.

När sov du senast på golvet?

- för några veckor sen när hunden hade somnat brevid sängen och det såg så mysigt ut, så la mig på golvet och höll om honom och sov en timme. bästa värmekudden.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

- inga tydligen. snittar väl 3-6h per dag, men kan jobba 3 dagar utan sömn utan problem. eller ja, jag kanske hör lite dåligt då, ser lite dåligt, går lite snett och mår lite kasst, men med mascara och ett leende så anar ingen hur jävla lite sömn en faktiskt har. började med propavan för fyra år sedan och tar dom när det har gått för långt, att jobba 6skift är underbart men det tar på kroppen att ständigt ställa om sig. men jag klarar mig, sova kan man göra sen när man är död. intalar jag mig.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

- Ja. kanske inte i min egen blogg för där skriver jag utan att läsa igenom. tycker det blir mest äkta så, men kan störa ihjäl mig om dyra restauranger eller fina klädkedjor har felstavat sina reklamskyltar /menyer.

 

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

- åtminstone en gång?

Tycker du om att krama folk?

- ja. tyvärr tycker inte alla om att krama mig. haha .

Äger du en digitalkamera?

- nej. tack gode gud för det. hade väl fått gå till psyket annars med selfiediagnos.

Vad är du allergisk mot?

- folk som letar fel i precis allting. deras attityd kliar som en böld i röven på en cykelsemester.

Har du några tvångstankar?

- om jag har. haha .

Vilket är ditt favoritcitat?
om du går igenom ett helvete - fortsätt gå.
  
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

20 januari 2015 08:47

en tvillingsjäl ffs :D (p.s. torkel i knipa rular)

http://stamp-e.bloggplatsen.se

sanna engström

20 januari 2015 08:48

Haha ja jag älskar den filmen haha underbar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se